Få din bil vinterklar med Cashback World

Vinteren, saltede veje og de kolde temperaturer slider hårdt på din bil. Er din bil heller ikke vinterklar? Så læs med her. Vi fortæller dig, hvordan du kan gøre din bil klar til at modstå vinteren – med Cashback.
1. Vinterdæk

For at sikre det gode vejgreb året rundt, er det vigtigt, at du husker at skifte til vinterdæk, når det bliver vinter. Vinterdækkene skal på, når temperaturen falder til under 7 grader. Det anbefales dog, at du ligegyldigt hvad termometeret siger, får vinterdæk på inden den 1.december.  Måske har du allerede 4 vinterdæk liggende hjemme i garagen – og så er det bare med at få dem på! Har du ikke vinterdæk, eller har du nogle, hvor dækmønsteret er under 3 mm, så er der Cashback at hente på 4 nye. Klik en tur forbi Daekonline.dk. Her finder du et stort udvalg af dæk, men du finder også autodele, fælge og motorolie (hvilket også er godt at få skiftet, inden at de hårde temperaturer for alvor rammer).

2. Sprinklervæske og vinduesviskere

Tiden går stærkt, meget stærkt, og når vi pludselig ramler ind i den første iskolde vinterdag, så kommer det ofte bag på os. Derfor er det en god ide allerede nu, at få fyldt frostsikker sprinklervæske på bilen.

Når frosten kommer, så byder vi samtidig en lang periode med salt velkommen. Salt og vejsnavs på forruden i kombination med trætte vinduesviskere kan nemt resultere i farlig blindkørsel. Få derfor tjekket vinduesviskerne, og køb nogle nye, hvis de gamle er slidte. Et klik forbi Bildele-online.dk er i den forbindelse ikke en dum ide. Her finder du et utal af autodele og tilbehør. Fandt du ikke dine dæk hos Daekonline.dk? Så tjek Bildele-online.dk – de har også et stort udvalg.

3. Rustbeskyttelse

Rust elsker de saltede veje om vinteren. Derfor er det nu, at du skal bestille tid til rustbehandling, hvis din bil ikke allerede er blevet behandlet. Et godt tip er at bestille tid til rustbehandling inden at det bliver alt for koldt – her får de fleste værksteder nemlig travlt! Hos Pava Horsens kan du få Cashback på rustbeskyttelse til din bil, så den bliver vinterklar. Læs mere om Pava Horsens og book din tid her.

4. Vinterting til bilen

Før at du er helt klar til at køre tur i det kolde vintervejr, så kommer vi her med et par tips til ting, som er gode at have liggende i bilen, når det bliver koldt.

Et par solbriller i handskerummet er en rigtigt god ide. Vi forbinder normalt ikke vinter med solbriller, men en stærk vintersol kan være ekstremt generende.

Isskraber, startkabler, sneskovl, lommelygte, træktorv og sikkerhedsvest er også ting, som der er større sandsynlighed for, at du får brug for om vinteren.

Smid evt. et ekstra varmt tæppe i bagagerummet. Skulle din bil bryde sammen, så er det rigtigt rart at have noget at pakke sig ind i til hjælpen ankommer.

Mangler du andre ting til bilen? Så find alle vores autopartnere her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest