Sporty julegaveideer med Cashback

Du kender helt sikkert en sporty type, som med garanti vil blive glad for nyt træningsgrej juleaften. Men hvad skal du købe? Læs med her. Vi giver 5 sporty julegaveideer til den sportsinteresserede.

Motivation i julegave

Flere motionister tror, at pulsure kun er brugbart for erfarne sportsfolk – men det er langt fra tilfældet. Pulsure kommer med mange forskellige funktioner – f.eks. kalorietæller, distancemåler og hastighedsmåler. Alle disse kan være med til at motivere. At se hvor mange kalorier, man har forbrændt, hvis man gerne vil tabe sig, eller at se hvor hurtigt man har løbet, hvis man gerne vil forbedre sin tid er absolut motiverende!

Hos Dustinhome.dk finder du flere forskellige pulsure til forskellige behov. Er pulsuret f.eks. til en, som primært træner i fitnesscenter, så er GPS funktionen måske overflødelig. Køber du omvendt til en løber eller cykelrytter, så vil GPS være en god ide, så de nemt kan følge med i fart og distance.

Cashback World
Pulsure til forskellige behov.

Sportsmennesker elsker bløde pakker

Det betyder nemlig nyt træningstøj! Hvis man går meget op i sin træning, så går man typisk også meget op i sit gear – inklusiv tøj. På Sportamore.dk finder du et stort udvalg af træningstøj, både til fitness, ski, løb, cykling og meget mere.

Hvis skiferien er lige om hjørnet..

Så vil nyt skigrej være perfekt under juletræet. Keller-sports.dk er specialister i ski. Her kan du købe alt fra ski og skistøvler til skibriller og handsker. Du kan også købe skihjelme, som er et must-have, hvis man går op i sikkerhed. Det er samtidig en rigtig god julegave fordi den holder i mange år, og den sender et signal om, at du gerne vil passe på dine kære. Hos Keller-Sports.dk får du 2% Cashback.

sporty
Skiudstyr fra Keller-sports.dk.

Julegaver til fodboldelskeren

Hvis du kender en fodboldentusiast, så gør Unisport.dk julen utrolig nem for dig. Unisport.dk er nemlig et stort fodboldunivers. Her finder du både udstyr som sko, benskinner og tøj, men du finder også de største stjerners fodboldtrøjer. Find den perfekte fodboldjulegave her.

Til en sporty type, som har det hele

Måske vil din sporty type hellere købe sit grej selv, så vedkommende er sikker på at få det rigtige. Men hvad gør du så med julegaven? Du køber da en god bog! CDON.COM er fyldt med gode bøger for sportsinteresserede – f.eks. biografier fra store sportsstjerner eller instruktions- og informationsbøger. En god kogebog med sunde opskrifter kunne også være en ide. Find den perfekte bog på CDON.COM her.

God julegaveshopping!

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest