Sådan kommer du godt i gang med træning

Vil du også i gang med træning? Ligegyldigt om du vil starte med at løbe, styrketræning eller om du vil begynde til håndbold, så er motivation den vigtigste faktor. I dette indlæg giver vi dig et par tips til at komme i gang med træning, og hvordan du kan opretholde din motivation.

Find en træningsmakker

Når man skal i gang med noget nyt, er det altid rart at have nogen at ændre vaner sammen med. En træningsmakker er også god at have i forhold til at komme afsted. Man er nemlig mere tilbøjelig til at møde op, når man har en træningsaftale.

Varier din træning

Træner du altid det samme? Og føler du, at det hurtigt bliver trivielt og kedeligt? Så er nedsat motivation næsten uundgåeligt. Prøv at smide nogle nye øvelser ind i dit program, varier intensiteten af din træning eller prøv en ny træningsform. Hvis du træner i et fitnesscenter med holdtræning, så er sidstnævnte nemt. Book dig på nye hold. Måske er det sjovt, måske er det ikke, men én ting er sikkert – det er ikke hverken trivielt eller kedeligt, og måske kan du få inspiration til nye øvelser til din egen træning.

Pak tasken

Kender du det, at man kommer hjem, og så bliver man nærmest limet fast til sofaen og hjemmelig hygge? Så er det tæt på umuligt at komme afsted til træning. Pak derfor træningstasken, tag den med på arbejde og kør direkte til træning efter arbejde. Nu har du jo gjort dig ulejligheden og pakket tasken, så skal du da afsted, ikke?

Træningsgear, der holder motivationen oppe

Når du går i gang med at træne, så sæt dig et mål. Måske skal du løbe hurtigere, tabe dig eller løfte flere kilo i udvalgte øvelser. Er dit mål en af de to førstnævnte? Så er et pulsur en god motivationsfaktor. Her kan du følge med i hvor mange kalorier, du forbrænder, og hvis du køber et ur med GPS, kan du følge din kilometertid. Du finder et stort udvalg af pulsure med Cashback både hos Dustinhome.dk og CDON.com. Vi har tidligere skrevet om de 3 bedste aktivitetsmålere. Du kan læse indlægget her.

Træningstøj

Shopping er nice (jeg taler muligvis mest til kvinderne her)! Så shop noget nyt og lækkert træningstøj. Hvornår vil du ellers bruge det, end når du træner? Der er altså næsten garanti for, at du kommer afsted i dit nye, lækre træningsoutfit. Vores favorit Cashback World Partnere, som forhandler fedt træningstøj er Keller-Sports.dk, Sportamore.dk, Nike.com og Reebok.dk – alle har også et stort udvalg til herrer.

Mangler du andet til din træning? Så se alle vores sport- og fritidspartnere her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest