Sådan holder du dit nytårsfortsæt

Har du også lovet dig selv, at 2017 er året, hvor du begynder at dyrke mere motion eller smider de overflødige kilo? Motivationen er typisk høj i januar. Men hvordan holder du dit nytårsfortsæt, når januar er endt og gået? Læs med her. Vi giver dig 4 tips til et stabilt nytårsfortsæt.

Overskuelige delmål

Et vægttab på 10 kg eller træning til et maraton kan virke uoverskueligt. Derfor er det en god ide at sætte realistiske delmål. Det først delmål kan f.eks. være 3 kg eller en 5 kilometer med overskud i benene. Husk at bruge dine delmål fornuftigt! Se tilbage på hvor du startede, klap dig selv på skulderen og vær stolt når du har opnået et delmål. Det holder motivationen oppe og forlænger dit nytårsfortsæt.

Planlæg din træning

Hvordan vil du nå dine mål? Vil du f.eks. træne 4 gange om ugen? At konkretisere sine mål gør dem nemmere at opnå. Når du har besluttet dig for hvilke dage, du vil afsted, så pak træningstasken, tag den med på arbejde og smut direkte til træning efterfølgende. Nu har du jo pakket, så skal du da også afsted, ikke? Chancen er større i hvert fald.

Udstyr til et stabilt nytårsforsæt

Hvis du beslutter dig for at begynde at løbe, så er det naturligvis vigtigt, at du har et par løbesko. Besøg evt. Keller-Sport.dk. De er specialister i løb og har et stort udvalg af løbesko. De er en del af Cashback Worlds’ shopping fællesskab, så du får penge tilbage på dine nye løbesko – smart! Vi har tidligere skrevet om skrevet om testevindende løbesko, og hvor du finder dem med Cashback. Læs indlægget her.

Ligegyldigt hvilket træningsmål, du har sat dig, så er et pulsur en god træningsmakker. Der findes modeller, som både kan måle kalorieforbrænding, distance og hastighed – det er rart at holde styr på i forhold til dine mål. Dustinhome.dk har flere forskellige typer plusure – både med og uden GPS-funktion og i forskellige prisklasser.

Lyoness
Puleure til forskellige behov fra Dustinhome.dk

Det er nok ikke videnskabeligt bevist, men jeg lægger hovedet på blokken og siger, at god musik giver gode træninger! Der er ikke noget federe end at sætte god musik i ørene, lukke verden ude og bare give den gas til træning. Med god musik bliver træning noget, som man glæder sig til, og kan derfor være med til at holde motivationen oppe. Hvis du leder efter et par nye høretelefoner til din træning, så kan jeg anbefale JBL’s Reflect Mini BT Det er et par trådløs in-ear høretelefoner skabt til træning. Jeg synes, de er fantastiske fordi, de sidder godt i mine øre, og der er ingen ledning i vejen, når jeg træner. Jeg har købt mine hos Coolshop.dk med 2% Cashback. Dustinhome.dk og CDON.com er også en del af Cashback World, og de har også et stort udvalg af høretelefoner.

Et sidste tip: Find en træningsmakker. Det kan være nemmere at komme afsted, når du har en aftale med en anden.

God træning!

 

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest