De bedste webshops til julegaver

Juleaften falder i år på en søndag. Så hvis du vil undgå byens trængsel og alarm og bestille julegaverne online, så anbefaler vi, at du så småt går i gang. I dette indlæg viser vi dig 12 af vores favorit webshops, når det kommer til julegaver – både til ham, hende, børn og til dig, der kun vil handle ét sted. Du får naturligvis Cashback i alle nævnte webshops.

One-stop julegave-webshops

CDON.com er din ven i julenøden, hvis julegaverne skal bestilles nemt og hurtigt. De har alt fra elektronik og boligting til tøj, parfume og spil.

Boozt.com har tøj fra alle de kendte mærker, skønhedsprodukter og interiør. Vi anbefaler, at du klikker her ind, hvis der står tøj på dine kæres ønskesedler.

Coolshop.dk er lidt i samme båd som CDON. Udvalget spænder bredt, og du kan både finde julegaverne til store og små.

Sport24.dk er din one-stop julegave-webshop, hvis du har en sporty familie. De har helt styr på, hvad man løber, svømmer, styrketræner osv. i, så du går ikke galt i byen her, selv hvis du er lidt på udebane i sportsverdenen.

Julegaver til ham

Dustinhome.dk har alt hvad hans elektronikhungrende julehjerte kan begære. Du kan finde julegaver i alle prisklasser – alt fra bærbare højtalere, høretelefoner og spilkonsoller til IPhones, TV og computere.

Dealicious.dk har altid mange gode deals på ure – og hvilken mand elsker ikke et lækkert ur under juletræet? Det er den klassiske julegave til ham. Hos Dealicious finder du fede ure fra mærker som Daniel Wellington, Seiko, Invicta, Armani, Casio, Hugo Boss, Festina og Tommy Hilfiger.

Kitchentime – alt til køkkennørden. Og ikke bare pæne tallerkner men også mandige maskiner og robuste stegepander.

Julegaver til hende

Nicehair.dk er specialister i hår- og skønhedsprodukter – så altså den perfekte webshop, når du leder efter julegaver til hende. Køb en god duft (dem er der i øvrigt også mange af til mænd på Nicehair.dk), et lækkert ghd glattejern eller en lækker creme.

Scandinaviandesigncenter.dk – til hende, der elsker interiør og nips. Her finder du alle de kendte interiør brands. F.eks. Kay Bojesen, House Doctor, Kähler, Royal Copenhagen og mange flere.

Hunkemoller.dk har den klassiske gave til hende: Lingeri. Det er typisk noget, man køber til sin kæreste. Synes du, at hun har nok lingeri, så har vi tidligere skrevet et indlæg om gode kærestejulegaver til hende. Du kan læse indlægget her.

Julegaver til børn

Lekmer.dk skal du klikke forbi, hvis børnene skal have legetøj. Det er et slaraffenland uden lige, og du finder helt sikkert alt hvad der står på børnenes ønskelister.

Kids-world.dk har alt i børnetøj og sko. Så hvis der skal bløde børnepakker under juletræet, så er det her du skal shoppe børnejulegaverne med Cashback.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest