Her køber du de bedste træningssko med Cashback

Træner du også allround træning i et fitness center eller en crossfit box? Så kan det godt føles lidt uoverskueligt at vælge nye træningssko.  Du skal jo vælge mellem alle, der ikke hedder løbesko eller cykelsko – og det er mange. I dette indlæg forsøger vi at hjælpe dig lidt på vej i træningssko-junglen. Vi viser dig også, hvor du kan købe skoene billigere via Cashback World.

Træningssko til dig, der træner cirkeltræning eller holdtræning

Under Armour Micro G Press TR er en træningssko med god stødabsorbering. Den er derfor god til træning, hvor du bevæger dig lidt mere intensivt – f.eks. ved hop. Stødabsorberingen gør dog, at skoen er for blød at løfte tungere i. Så hvis din træning både indeholder intensive og tunge elementer, så skal du scrolle lidt videre for at finde den rette sko for dig. Skoen her kan købes på Sportamore.dk med Cashback.

træningssko

Crossfit og tungere træning i fitnesscentret

Reebok Crossfit Nano 8.0 er en træningssko, der er designet til Crossfit. Den flade og stabile sål gør, at du sagtens kan udføre tunge løft. En fleksibel forfodssektion gør, at den også er god til de eksplosive elementer af Crossfit. Så hvis du træner Crossfit, eller du mikser din træning i fitnesscentret mellem tunge løft og eksplosive bevægelser, så er denne træningssko den rette for dig. Klik forbi Reebok.dk. Der kan du købe den med Cashback – både til mænd og kvinder.

træningssko

En god allround træningssko – også hvis du er til dansehold

Nike Free TR Focus Flyknit er en fjerlet træningssko, som kommer i flere glade farver til begge køn. Sålen er fleksibel og stabil på samme tid. Blandt andet fordi sålen ikke er voldsom tyk, så man får god kontakt til underlaget. Sålen er heller ikke stiv, så du kan bøje foden så meget, du vil. Derfor er den også god at bruge, hvis du ind i mellem deltager på dansehold. Den kan købes på Sportamore her.

Cashback World

Har du sko, men mangler du et par nye tights? Så har vi tidligere skrevet et indlæg om 6 fede træningstights til hende. Du kan læse indlægget her.

 

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest