6 webshops med alt til et aktivt efterår

Dagene bliver kortere og temperaturen falder. Det er efterår. Men det betyder naturligvis ikke, at vi skal droppe vores aktive livsstil. Derfor viser vi dig 6 webshops med alt til et aktivt efterår. Er der noget der giver motivation, så er det nemlig nyt træningsgrej.

Aktivt efterår med løb

Vi er så heldige, at have 4 smukke årstider med hver deres charme, som man kan nyde med løbesko på. Nu er det efteråret og de smukke varme farver, vi byder velkommen. Det er også nu, at temperaturen begynder at falde, og vi skal have fat i det lange tøj. Mangler du varmere tøj til efterårsløb? Så klik forbi Løbeshop.dk. Det er en dansk webshop, som er eksperter i løb og triatlon.

Hvis du crossfitter

… Så ved du, at Reebok har alt det gear, du skal bruge. Alt fra træningstøj, sko og udstyr finder du på deres webshop. Reebok’s officielle webshop er en del af Cashback World. Derfor kan du få penge tilbage på alt det nyeste til din træning her.

Mountainbike passer perfekt til efteråret

Når vejene bliver våde og bladene falder, så får man lyst til at droppe cyklen. Medmindre man kører på mountainbike! Efterårsvejrets udfordringer gør nemlig kun de fleste mountainbike spor sjovere at køre på. Lyder et aktivt efterår på mountainbike som noget for dig? Så er det hos Cykelexperten, du skal købe din cykel og udstyr med Cashback.

En anerkendt amerikaner

Kender du det amerikanske sportsmærke Under Armour? Det er et anderkendt sportsmærke, som har styr på materialer, der holder dig enten kold eller varm under træning. På webshoppen finder du alt til fitness, løb, golf og yoga – også sko.

Cashback World

 

Træningstøj til kvinder, der elsker farver

Bybutterfly er officiel forhandler af det norske sportsmærke Kari Traa. De laver lækkert og farverigt træningstøj til alle kvinder. Så hvis du vil sætte farver på dit aktive efterår, så besøg Bybutterfly.dk her.

Der, hvor du aldrig går forgæves

Mangler du noget til din træning? Jamen så ved du næsten, at du kan finde det i Nikes officielle webshop. Den velkendte swoosh sidder på træningstøj til et hav af forskellige sportsgrene, og så er det også et kvalitetsstempel. Har du besluttet dig for at have et aktivt efterår, så har Nike i hvert fald grejet til det. Shop hos Nike med Cashback her.

Se alle vores sportspartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest