6 fede træningstights til hende

Skruer du også op for træningen, når vi rammer januar måned? Så må du gerne forkæle dig selv med lidt nyt træningstøj. I dette indlæg viser vi dig 6 fede tights, og hvor du kan købe dem med Cashback.

Under Armour tights Run True Breathlux Printed Crop

Run True Breathlux Printed Crop er et par lækre træningstights, som holder dig tør under træning. De er nemlig lavet i svedtransporterende materiale, så du ikke skal bekymre dig om svedpletter. Derudover har de et flot og frisk mønster, så du også kan føle dig trendy, når du træner. De kan købes på Sportamore.dk med Cashback her.

Cashback world
Under Armour tights fra Sportamore.dk

Varme tights til udendørstræning

Hvis du også er tilhænger af sætningen ”der er ikke noget, der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning”, så skal du have disse træningstights fra Nike. Stoffet har en flosset og blød inderside, som holder dig varm og tør under vinterens udendørstræning. De kan med fordel også bruges som skiundertøj. Modellen hedder Nike – Pro Hyperwarm Engineered Nordic Tight, og den kan købes på Sportamore.dk her.

Træningstights
Nike tights fra Sportamore.dk

Nike Power Legend Tight…

Er et par klassiske sorte tights, som er gode til det meste. De er højtaljede med et bredt stykke stof i taljen. Og så holder de! Jeg har selv et par, som jeg har brugt minimum 1 gang om ugen siden sommeren 2012 😀 De kan købes på Sport24.dk med 3% Cashback.

Cashback world
Nike tights fra Sport24.dk

Sømløse træningstights – perfekt til yoga og fitness

Disse sømløse tights fra Casall er til dig, der har brug for fuld bevægelsesfrihed. Fordi de er sømløse, er de lavet i et ekstremt strækbart materiale, og er derfor gode til yoga eller anden træning, hvor du bevæger dig helt ud i ydrepositioner. Derudover har de lange ben, som du kan folde ned over fødderne, og de har en foldbar talje, så de kan blive ekstremt højtaljede, hvis du ønsker det. Modellen hedder Yogatights long Leg Tights, og kan købes på Ellos.dk med Cashback her.

TRæningstights
Casall tights fra Ellos.dk

Løbetights fra Nikes officielle webshop med Cashback

Er du løber? Så er de her Epic Lux Flash løbetights fra Nike nok noget for dig. De har en reflekterende effekt rundt om benene, så du bliver set i mørket, og så kommer de både i almindelige størrelser og plusstørrelser. Du får Cashback, når du shopper i Nikes officielle webshop, og de har kategorier til mange forskellige sportsgrene. Gå på opdagelse i Nike-universet her.

Cashback
Nike tights fra Nike.com

Farverige tights fra Kari Traa

Tights fra Kari Traa er til dig, der vil sprudle med farver året rundt. Deres motto er, at du skal fejre dig selv (med farver), og det kan du eksempelvis med denne model, som hedder Nina Tights. Den kan købes på Boozt.com med Cashback sammen med mange andre farverige modeller fra Kari Traa.

træningstights
Kari Traa tights fra Boozt.com
Er dit nytårsfortsæt mere træning (i nye, lækre tights 😉)? Så har vi tidligere skrevet et blogindlæg med 4 tips til at holde motivationen oppe. Du kan læse indlægget her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest