4 gode bøger fra 2017 med Cashback

Findes der noget bedre end at sætte sig godt til rette i sofaen med et tæppe, en varm kop et eller andet og en god bog? Nej vel? Nu hvor de lyse timer er på tilbagetog, så er det perfekt at bruge de mørke aftener på spændende læsning. Vi har fundet 4 spændende bøger, som er udgivet i 2017. Alle kan købes på CDON.com med Cashback.

Heksen af Camilla Läckberg

Heksen

”Heksen” er en kompliceret og nervepirrende kriminalroman, hvor en lille pige forsvinder ved en svensk gård. 30 år tidligere skete præcis det samme. Spekulationerne og angsten begynder at brede sig i det lille samfund. Er alle små piger i fare, og hvad er sammenhængen mellem de 2 sager? Camilla Läckberg er kendt for hendes altid spændende og neglebidende kriminalromaner. Køb ”Heksen” eller andre kriminalromaner af Camilla Läckberg på CDON.com her.

Som pesten

Som pesten af Hanne-Vibeke Holst

”Som pesten” er en spændingsroman, som kommer skræmmende tæt på en situation, verden kunne opleve i dag. En dansk læge ved navn Karoline Branner tager til Geneve. Kort efter udbryder en dødelig influenza. Karoline kæmper for at stoppe den dødelige virus, men hun må også kæmpe mod politiske agendaer og økonomiske interesser.

Brev til mor af Carsten Graff & Malene Lauritsen

Brev til mor

En virkelig fortælling, fortalt af hovedpersonen selv. Bogen omhandler Malenes liv, der som barn blev udsat for 1460 voldtægter, men som har formået at vende livet til noget positivt med blandt andet familie og iværksætterdrømme. En gribende fortælling, som ikke er for sarte sjæle, men som smukt beskriver et menneskes evne til at bevæge sig ud af en næsten fatal krise. Forståelsen for hvad der kræver at komme igennem en krise bliver vendt op og ned.

Lise Nørgaard – De første 100 år af Jacob Wendt Jensen

BøgerBare det at blive 100 år er imponerende. Men at have et 100 årigt langt liv som Lise Nørgaards er virkelig imponerende. Selvbiografien er et portræt af kvinden bag den danske TV klassiker Matador. Lise Nørgaard fortæller både om livets op og nedture, og som hun selv siger ”så må det ikke blive for rosenrødt” – og det er denne biografi bestemt heller ikke.

Du finder alle disse bøger og mange flere på CDON.com med Cashback her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest