3 tricks til mere skønhed i hverdagen

Det er ikke altid, jeg er helt sikker på, hvad der er bedst for min hud. Så skifter sæsonen, og så er det igen et andet behov, huden har! Så er det godt at få lidt hjælp til at finde de produkter, der er bedst for huden – uden at ribbe pengepungen. Nedenfor kan du læse om hudanalyse men også om neglelak og lidt hverdagsluksus…

Hudanalyse hos Yves Rocher

En god digital hudanalyse er den simpleste vej til at blive guidet: Du besvarer 10 spørgsmål, og så får du en analyse af din huds behov og en anbefaling. Og uden at der står en ekspedient og forventer at få salget i hus. Find hudanalysen her.

Guiden er fra Yves Rocher, et fransk firma der baserer deres produkter på naturlige ingredienser. De specialiserer sig i alt inden for hudpleje, makeup, parfume, kropspleje og hårpleje. Det er en af de online shops, der er partner med Cashback World. Det vil sige, at når du er gratis medlem af Cashback World og shopper hos Yves Rocher via vores shopping portal, så får du penge tilbage på din bankkonto, når du opnår Cashback på 75 kr.

Anti-aging der er til at betale

Jeg er stærkt ved at nærme mig anti-aging segmentet. Heldigvis har Yves Rocher mange gode og målrettede anti-aging serier, og den digitale hudanalyse guider nemt igennem dem. Selv ikke priserne på deres anti-aging cremer er uhyggelige. De er derimod blandt de billigste, jeg har set – og med 3% Cashback fra Cashback World oveni bliver det rigtig godt.

yves rocher

Fine negle

Yves Rocher’s neglelak er lige til at blive forelsket i (også prisen). De har de flotteste farver og perfekt glans. For ikke at lave rav i neglene før jeg overhoved er kommet ud af døren, bruger jeg altid deres hurtigtørrende dråber. Lakkerne er uden toluen, formaldehyd og kamfer og alligevel koster de ca. 49 kr. – så der er ingen undskyldning for ikke at prøve lige dén farve, du har lyst til. Hvis du er til elegante mørkerøde negle er deres 43. Cerise Noire perfekt.

Den uundværlige på badeværelset

En lækker håndsæbe på badeværelset er hverdagsluksus. Yves Rocher’s Pære og Cacao sæbe har en fin duft – og så er den hverken maskulin eller feminin men meget behagelig. Den koster kun 30 kr, det er mindre end jeg betaler for standardsæben i supermarkedet! Læs mere om den her.

Husk: Hvis du også vil købe den med Cashback, så skal du ind via Cashback World’s shopping portal først, for når vi shopper sammen, så sparer vi sammen. Den finder du her. Er du nysgerrig på hvordan online shopping med Cashback World fungerer? Det har vi tidligere skrevet et indlæg om, og det kan du læse her.

God fornøjelse!

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest