Mere velvære? Her er 5 gode bøger til dig

Her i nytårsfortsætternes tid er det meget passende at snakke lidt om indre skønhed og velvære. Vi lever i en tid, hvor der er meget fokus på det ydre, men skønhed og velvære kommer jo som bekendt indefra. Hvis dit nytårsfortsæt også er mere velvære i hverdagen, så viser vi dig her 5 inspirerende bøger. Alt fra opskriftsbøger til bøger, der bare gør dig glad. Alle bøger kan købes på Gucca.dk med Cashback her.

Indre velvære: ”Tarme i topform”
Velvære

Vores tarmsystem er ca. 8 meter langt, og det håndterer alt det, vi indtager gennem livet – så mon ikke vi skal passe lidt på det? ”Tarme i Topfrom” er en bog af Irene Brøndum m.fl., som understreger vigtigheden af tarmsystemets funktion. Du finder ud af, hvorfor din tarm både er vigtig for dit taljemål men også dit immunforsvar, og så får du også 60 lækre opskrifter, som gør din tarm glad.

”Den lille bog om lykke”…

velværeEr efterfølgeren til Meik Wikings populære bog ”The little book of hygge”, som har beskrevet det danske, udefinerbare ord hygge. Den lille bog om lykke fortsætter med at dykke ned i den danske kultur, og forsøger at besvare hvorfor vi er et af verdens lykkeligste folkefærd på en sød og humoristisk facon. Det er en bog, som hylder alt det gode ved vores samfund, og du vil helt sikkert sidde tilbage med en følelse af, at du har det godt i Danmark. Og så vil du med garanti smile hele vejen igennem. Det er da indre velvære på højeste plan?

”Begynderyogabogen”velvære

Titlen siger det hele – en yogabog til dig, der gerne vil lære mere. Karen Pallisgaard giver dig en simpel vej til mindre stress, forøget styrke, slankere krop og bedre søvn. I det hele taget mere velvære med yogaøvelser.

”Healthy skinny bitch”…

Er bogen til dig, der vil have hjælp til et sundt og variCashback worldgt vægttab. Forfatteren Sara Jin Smidt er træningsekspert, og hun har en no bull-shit tilgang. Det betyder, at hun tager udgangspunkt i almindelig mad, så alle kan være med. Du bliver altså ikke udsat for ekstreme suppekure og overforbrug af dyre chiafrø. Healthy skinny bitch giver råd til motivation, kostprincipper og træningsprogrammer til alle livets facetter – både til de travle og mindre travle perioder.

”Træk vejret”

VelværeGod, kontrolleret vejrtræning? Personligt har jeg det lidt med vejrtrækningstræning, som jeg har det med yoga. Jeg ved, det ville være super godt for mig, men jeg får det ikke gjort – oplagt nytårsfortsæt ikke? Bogen Træk Vejret af friluftsdykker Stig Åvall Severinsen giver dig en komplet guide med øvelser til en effektiv vejrtrækning. Selvom det virker banalt, så er der jo en grund til, at man bliver bedt om at tage en dyb vejrtrækning, når man er presset. God vejrtrækning giver mere energi og mental ro.

 

Hvis du bare mangler en rigtig god bog uafhængigt af nytårsfortsæt, så har vi tidligere skrevet om 10 gode bøger til forskellige interesser. Du kan læse indlægget her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest