6 skønheds trends, som du roligt kan kaste dig ud i i 2018

Du er selvfølgelig skøn, ligesom du er, men hvis du er nysgerrig på skønhedstrends for 2018, så viser vi dig 6 her. Vi viser dig naturligvis også, hvor du kan købe de forskellige produkter og remedier med Cashback. På den måde gør det ikke lige så ondt på pengepungen at eksperimentere med nye looks.

Glat som i helt glat hår

Du har helt sikkert en saltvandsspray hjemme i gemmerne. Den kan du bare lade blive der i 2018. Det rodede jeg-har-lige-været-på-stranden look erstattes i 2018 med helt glat hår. Det glatte hår skal så helst sættes i en lav hestehale med en lige midterskilning. Hvis du heller ikke hår åleglat hår fra naturens side, så er der heldigvis opfundet glattejern. De bedste er dem fra mærket ghd. Dem kan du købe hos Nelly.com med Cashback her. Vi har tidligere skrevet et indlæg om, hvorfor ghd jern er de bedste. Det indlæg kan du læse her.

Skønhedstrends, der skinnerCashback World

Gode nyheder til dig, der elsker glimmer: Glimmer på øjnene er tilbage – altså sådan rigtig glimmer, og ikke bare øjenskygge med lidt shine. MAC Pigment Colour Powder kan give dig masser af glimmer til en aften i byen, eller sætte ekstra kulør på tante Odas 90 års fødselsdag. Den kan købes i 9 forskellige nuancer hos Lookfantastic.dk med Cashback her.

Dejlige, røde kinder

SkønhedstrendsPå kindfronten er highlighting meget populær. Det bliver det sådan set ved med at være, men den ferskenfarvede blush erstatter de mørkere nuancer. Se f.eks. denne skønne farve fra The Body Shop. Brug farverne enkeltvis, når du skal lave highlights, eller bland dem alle og få en dejlig, frisk glød i kinderne. Køb den på The Body Shops webshop med Cashback. Den er forresten 100% vegansk.

Befriende skønhedstrendsskønhedstrends

Stop med at bruge penge på eyelash extensions. De overdimensionerede vipper er på tilbagetog. Nu skal vipperne have luft, og de skal være naturligt adskilte og være farvede mørke. Det kan du hurtigt selv fikse med vippefarve og en god øjenvippebukker. Begge dele kan du købe på Ellos.dk med 4% Cashback.

LED-lys i kampen mod uren hud

Flere skønhedstrends fokuserer på, at vi skal bruge mindre kemikalier, og det gør Acne-Clearing Pen fra det svenske mærke FOREO også. Det blå lys fra denne ”laser” fjerner alle de dumme bakterier, der gør, at vi får urenheder. Du finder den på Lookfantastic.dk.

Pynt dig, som var du 5 år igen

Cashback World

Hvem har ikke lavet klovnekinder og ”Vera” øjne med mors makeup og lige toppet den af med en lækker tiara? Måske skal vi ikke tage den helt derud, men det er ok at pynte sig lidt mere her i 2018. F.eks. med ovennævnte glimmerøjne og røde kinder. Du kan også købe noget nyt og lækkert hårpynt – f.eks. dette forårshårbånd fra Boozt.com. 

Du kan også selv gå på opdagelse blandt andre Cashback World partnere og finde det, der passer til din stil. Se alle skønhedspartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest