6 populære foundations med Cashback

Foundation er, sammen med mascara, nok en af de mest uundværlige makeup produkter. Men junglen af foundations er stor og til tider svær at finde rundt i. Vi viser dig her 6 populære foundations til forskellige behov og hudtyper. Du kan købe dem hos Look Fantastic og Matas med eVouchers (læs mere om eVouchers her).

Luksus udgaven

look fantastic

Vi starter i den luksuriøse ende med Maestro Fusion Foundation fra Giorgio Armani. Det er en let og silkeblød foundation, som efterlader din hud glat og jævn. Den har vundet et hav af beauty awards, og så har Kim Kardashian også sagt, at det er hendes personlige favorit. Du finder den hos Look Fantastic med Cashback her.

Foundation til uren hud

Hvis bare urenheder var noget, der hørte teenageårene til. Det er det desværre ikke, og mange døjer med det langt ind i voksen livet. De fleste vil gerne skjule urenhederne, og her er en god foundation din bedste ven. Man skal dog være opmærksom på ingredienserne, så porerne ikke stopper yderligere til. Anti Blemish Solutions fra Clinique indeholder salicylsyre, som hjælper til at rense porerne uden at irritere huden. Den kan du altså bruge på din urene hud med god samvittighed.

FoundationDøjer du med uren hud, så fedter din hud med garanti også – og typisk mere og mere i løbet af dagen. En oliefri foundation med matterende effekt er derfor også et godt valg – f.eks. Studio Fix Fluid Foundation fra Mac. Den er oliefri, og den giver en mat finish. Du kan nemt bygge dækningen op fra medium til fuld uden den lægger sig i klatter på huden.

Foundations på budgetfoundation

Hvis du vil have en god foundation til en god pris, så er der heldigvis flere brands, der kan klare det. L’Oréal og Maybelline er to gode eksempler. True Match foundation for L’Oréal kommer i mange forskellige farver, så du kan finde den helt rette til din hudtone. Det gør Fit Me! fra Maybelline også, og de koster henholdsvis 129 kr. og 52 kr. hos Look Fantastic.

Naturlig og let finishfoundation

Ikonet fra Mac er ikke til at komme udenom, når vi taler foundations. Makeupartister over hele verden fremhæver ofte Studio face and Body Foundation fra Mac som deres favorit. Den er velegnet til alle hudtyper, og giver din hud en fejlfri og naturlig finish. Dækningen er let til medium, og er derfor perfekt til dig, som blot er ude efter en mere ensartet hud. Køb den hos Matas med eVouchers her.

 

Mangler du andet til din daglige skønhedsrutine? Find inspiration hos vores skønhedspartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest