4 tips til et sundere hår

De fleste kvinder er vist enige om, at et sundt hår er et lækkert hår. Desværre kommer det ikke bare af sig selv – der skal gøres en indsats. I dette indlæg snakker vi om hårplejeprodukter og tips til et sundere hår.

Hårvaskefælden

Cashback World
Batiste tørshampoo fra Nicehair.dk

Ej, måske er det ikke en fælde mere – det er vidst ved at være alment kendt, at hårvask hver dag ikke er godt for dit hår. Føler du hurtigt, at dit hår bliver fedtet? Så kan det have noget med for meget hårvask at gøre. Håret producerer nemlig mere fedtstof, jo mere du vasker det. Du kan vænne dit hår til at holde længere uden det fedter – hvis du trapper ned for hårvasken. Her er tørshampoo genialt. Min personlige favorit er Batiste. Duften er ikke overdrevet, og så har den en god dyse, så tørshampooen fordeler sig fint i håret. Udover det, så er den langt fra den dyreste – 200 ml koster kun 39 kr. på Nicehair.dk. Køber du den på Nicehair.dk, får du Cashback oveni.

Kampen mod slidt hår

Cashback World
Moroccanoil hårolie fra Beautycos.dk

Spaltede spidser kommer bare aldrig på mode! Desværre findes der ikke noget produkt, der kan komme spaltede spidser til livs. Der er kun en løsning – klip dem. Bor du nær Århus, så tag et smut forbi frisøren i Veri, og hvis du bor ved Kjellerup, kan du besøge L.U.X. Styling og få ordnet spidserne med Cashback. Har du ikke lige tid eller penge til at gå til frisøren, så kan en god hårolie, selvom det ikke løser problemet, hjælpe med at friske et tørt og slidt hår op.  Her er Moroccanoil hårolie et super godt valg ifølge Feminas anmeldere. Den absorberes hurtigt i håret, og efterlader det hverken fedet eller tungt. Du kan købe den på Beautycos.dk med Cashback.

Spar på varmeapparaterne

Varme er noget af det mest skadelige for håret, men det kan være svært at tæmme manken uden styling apparater. Det anbefales, at man kun bruger varmeapparater på håret hver 2-3. dag. Kan du ikke trække den så længe, så er der heldigvis opfundet varmebeskyttelse, som lægger et beskyttende lag mod varmen på ydersiden af hårstråene. GHD Straight & Smooth Spray er super god, hvis du vil have glat hår. Den fungerer også godt til føntørringen. Du kan købe den på Lookfantastic.dk med Cashback. Skal du lave krøller i dit hår? Så brug GHD Styling Curl Hold Spray. Den reducerer krus, holder på dine krøller og så beskytter den naturligvis mod varme. Den finder du på Nicehair.dk med Cashback.

En børste til filtret hår    

River du også bare til, når du støder på knuder og krus med hårbørsten – især når håret er vådt? Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det ikke er godt for håret. The Wet Brush har sprunget karakterskalaen på alle anmeldelser, og der er bred enighed om, at denne børste er fantastisk til at frisere en filtret og genstridigt manke. Derfor blev vi selv nødt til at prøve den, og vi er enige med anmelderne. Børsten slider ikke på håret, og friseringen af vådt, filtret hår er gået fra et mareridt til en leg. Børsten kommer i flere forskellige modeller og farver. Find din favorit hos Beautycos.dk med Cashback.

Cashback World

Mangler du andet til håret? Så tjek vores skønhedskategori ud her. Du kan også læse et af vores tidligere indlæg om Ghd glattejern her. De er de mest skånsomme for håret, men du skal stadig huske varmebeskyttelse.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest