4 kæreste julegaver til hende

Julen er hjerternes fest, så det er da oplagt at give din udkårende en gave, som viser, at hun har en særlig plads i dit hjerte. Men det kan være svært at finde den perfekte julegave til hende. Derfor giver vi dig i dette indlæg 4 julegaveideer til din kæreste.

Alle kvinder elsker flotte øjenvipper

Cashback
M2 Beauté Eyelash Activating Serum fra Nicehair.dk

Og det gør de bare! Du ved måske allerede hvor vigtigt mascara er for din kæreste, og måske har du også hørt hende brokke sig over, at øjenvipper og mascara bare ikke vil samarbejde? Så er M2 Beauté Eyelash Activating Serum den perfekte julegaver til hende. Den giver hende nemlig stærke, længere og mere fyldige vipper. Produktet har kun fået gode anmeldelser, og alle kvinder siger, at det bare virker. Det er en perfekt gave til din kæreste, både fordi den viser, at du har lyttet til hendes vippe-kriser, men også fordi det er en gave, hun virkelig vil blive glad for, når hun ser effekten. Den kan købes på Nicehair.dk med Cashback.

Oplevelser sammen

Uforglemmelige minder er altid gode under juletræet. Køb f.eks. et spaophold, en gastronomisk oplevelse eller en weekendtur til en storby. Dem kan du købe hos Smartbox med 3% Cashback. Vil du hellere give et rejsegavekort, så I kan vælge jeres oplevelsestur sammen? Så har Travelbird lige nu tilbud på rejsegavekort: Køb et gavekort på 500 kr. og få 250 kr. oveni. Køb et gavekort på 1000 kr. og få 500 kr. gratis oveni eller køb et gavekort på 2000 kr. og få 1000 kr. gratis oveni. Det er et rigtig godt tilbud, og hos Travelbird kan I finde alt fra weekendture til skiferier og eksotiske pakkerejser – og så får du Cashback på dit køb.

Hvis hun elsker porcelæn fra Royal Copenhagen…

Kæreste
Blå Mega Riflet Étagére fra Scandinaviandesigncenter.dk

Så er det en sikker julegavevinder. Det står sikkert allerede på hendes ønskeliste, hvis hun er Royal Copenhagen entusiast. Vil du vise hende, at du har helt styr på hendes stil, så vov dig ud i noget Royal Copenhagen, som ikke står på hendes ønskeliste. F.eks. dette kagefad i 3 etager. Når hun åbner det, så ved hun bare, at hun har manglet det i hendes liv – f.eks. til hyggelige te-selskaber. Du kan købe det på Scandinaviandesigncenter.dk med Cashback. Her kan du i øvrigt også købe en masse andet interiør, hvis der står andet end RC på ønskelisten.

Fotobog med jeres fælles minder..

Er den perfekte personlige gave. Find alle de bedste billeder, som I har taget sammen ved forskellige mindeværdige lejligheder og sæt dem op i et fotobøg. Du kan enten gøre det rustikt og selv klippe/klistre, eller du kan købe den på Smartphoto.dk med Cashback.

Hvis du ikke lige synes, at de 4 ovennævnte ting passer til din kæreste, så er tøj og duft også 2 sikre vindere. Shop tøjet med Cashback hos Boozt.com – her finder du et stort udvalg fra alle de kendte brands. Duftene finder du hos Nordicfeel.dk med 3% Cashback.

Mangler du den perfekte julegave til din mor? Så har vi tidligere skrevet et indlæg om julegaveideer til mødre. Du kan læse indlægget her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest