3 gode Valentinsgaver – både til ham og hende

Valentinsdag er lige om hjørnet. Dagen kaldes også de elskedes dag, og traditionen tro giver man sin kæreste lidt ekstra opmærksomhed på denne dag. Den kærlige tradition er forholdsvis ny i Danmark, men her er 3 ideer til gaver, hvis du er en af dem, som gerne vil fejre din Valentine.

Minder for livet

Måske behøver det ikke lige at være på Valentinsdag, men et romantisk weekendophold er altid en dejlig måde at fejre kærligheden på. Træk stikket ud og nyd hinanden, enten hjemme i skønne Danmark eller i en smuk europæisk storby. Travelbird har flere romantiske weekendophold under deres temarejser. F.eks. Rom, London, Barcelona, København eller romantik i Ringkøbing 🙂 Har du et favorithotel et sted et sted i verden, som du bare gerne vil opleve sammen med din kæreste, så prøv Hotels.com. De er en af de største online hoteludbydere – og Cashback World partner!

Travelbird

En lille boks med store oplevelser

Du kender måske de populære oplevelsesgaver – sådan en partner finder du også hos Cashback World. Bellevue Box er specialister i oplevelser, og de har faktisk en hel kategori med gode forslag til Valentinsgaver. Køb f.eks. en lækker middag for 2, en tur i biografen eller en action-oplevelse til din kæreste. Hos Bellevue Box får du 3% Cashback og 4 Shopping Points per 750 kr. køb.

Forevigede minder

Billeder er skønne minder. Desværre kommer de ofte ikke videre end telefonen eller PC’en. Find én af dine favoritbilleder og få det sat på en helt særlig gave hos Foto.dk.  F.eks. en pude, et krus, eller et cover til telefonen. Eller lav en fotobog fyldt med gode minder. Få minderne frem i lyset – det skaber med garanti glæde. Hos Foto.dk får du hele 5% Cashback og 6 Shopping Points per 750 kr. køb på Valentinsgaver.

Cashback

Den traditionelle kærlighedsgave

Blomster går man aldrig galt i byen med. Det fleste kvinder vil sætte stor pris på en smuk buket fra deres kæreste. Hos Euroflorist.dk kan du købe smukke buketter online, og du får 2% Cashback. Vil du forkæle lidt ekstra, så kan du også bestille en æske hjerteformet chokolade sammen med buketten – for hvem elsker ikke chokolade?

Cashback World

Vil du hellere glæde med tøj, smykker, dufte eller gadgets? Sådanne Valentinsgaver finder du også blandt Cashback World partnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest