Thailand: Paradisøer med Cashback

Thailand er et populært rejsemål blandt os danskere – og ikke uden grund. I Thailand finder du både by, strand og selvfølgelig masser af sol. I dette indlæg fortæller vi om nogle af Thailands paradisøer, og hvor du kan booke dit hotel der via Cashback World.

Ko Phi Phi

Har du læst om Thailand, har du helt sikkert læst om øen Ko Phi Phi. Øen er verdenskendt for sin unikke skønhed, og ikke uden grund. På Ko Phi Phi finder du nemlig lange hvide sandstrande, azurblåt vand og eksotiske jungler. Ko Phi Phi er et godt bud, hvis du er på udkig efter en vaskeægte paradisø.

Koh tao

I din research om Thailand er du sikkert også støt på udtalelser fra mange begejstrede dykkere. Under den smukke thailandske havoverfalde gemmer der sig et endnu smukkere undervandsparadis. Tager du turen til Thailand for at opleve dette, så bør du overveje et ophold på Koh Tao. Koh Tao er en af Thailands populære dykkerøer, og her kan du med garanti få en på opleveren med iltflaskerne på ryggen.

Koh Phangan

Du har måske hørt om de meget festlige Full Moon Parties. Koh phangan er øen, hvor disse legendariske fester bliver afholdt. Men øen byder på mere end fest og farver. Din ferie på koh Phangan kan også tilbringes på en af de lækre sandstrande – og dem er der mange af. Det er altså den ideelle ø i Thailand, hvis du kan lide fest og farver, men også gerne vil slappe af under solens stråler.

Expedia.dk, Hotels.com og Booking.com kan du booke alle dine hoteller i Thailand, og du får Cashback lige meget hvilken hjemmeside du booker fra!

Er du mere til pakkerejser, så har Travelbird.dk også flere rejser til Thailand. Du kan eksempelvis tage på en Øhop rejse, og besøge flere af Thailands perler.

Har vi vækket din rejselyst? Så se alle Cashback World rejsepartnere her.

Rigtig god ferie!
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest