Skiferier 18/19 med Cashback

Findes der noget bedre end en ferie fyldt med hygge, kvalitetstid og skiløb? Vi siger nej. Hos Cashback World er vi nemlig vilde med skiferier! Derfor viser vi dig, hvor du kan spare lidt på sæsonens skiferie med Cashback.

Ski-glæde i de østrigske alper

Kilder det også lidt i maven, hvis vi siger over 500 km pister og 180 lifter? Travelbird.dk har sammensat drømmeferien til den garvede skiløber. 7 overnatninger og superliftkort i østrigske Zillertal. Hotellet ligger 100 meter fra skibussen, og jeres superliftkort giver jer adgang til alle skibusser, så I kan udforske nye områder hver eneste dag. Pakkerejsen hedder ”Ski-glæde i de østrigske alper”, og I finder den hos Travelbird.dk med priser fra 3.199 kr.

skiferier

Skiferier hos vores svenske og norske naboer

De svenske og norske skisteder er kendt for hygge og børnevenlighed. Her kan I leje de skønneste hytter, hvor hele familien kan mødes flere gange om dagen til mad og varm kakao. Hytterne ligger typisk tæt på pisterne, så det er nemt at køre hjem midt på dagen og hygge med familien. DTF Travel er store på skiferier, og de har et bredt udvalg af hytter og hoteller i både Sverige og Norge. De er naturligvis også Cashback World partnere, så du kan få penge tilbage på din skiferie.

skiferier

Skiferier med fly

Travellink.dk har også mange skiferier at vælge i mellem. Man skal dog lede lidt efter deres skiafdeling. Du finder det helt oppe øverst i højre hjørne på deres hjemmeside. Her kan du både booke skiferier i alperne eller norden, og mange af rejserne er inklusiv liftkort. Travellink er også din go-to Cashback partner, hvis du skal booke flybilletter. Så hvis du foretrækker at flyve på skiferie, er det nok Travellink.dk, du skal booke hos.

Er du mere til eksotiske vinterrejser? Så bliv inspireret i vores tidligere blogindlæg Thailand: Paradisøer med Cashback her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest