Sådan får du en billig skiferie med Cashback

Skisæsonen kommer snigende, men en skiferie kan være en bekostelig affære. Derfor vil vi i dette indlæg fortælle dig, hvordan du kan få din skiferie billigt med Cashback World.

Hvis du er til det nemme og bekvemme

Som altid, så er pakkerejser bare skønne. Rejsebureauet har arrangeret det hele for dig, du skal bare tage afsted. Travelbird.dk er tossede med pakkerejser – også når det kommer til skiferie. Her kan du få skirejser til Østrig, Italien, Frankrig og Sverige. I det fleste pakker kan du vælge mellem 3, 6 eller 7 overnatninger, og du finder mange tilbud hvor både mad, hotel og liftkort er inkluderet. Den eneste fællesnævner for alle Travelbirds skirejser er, at du selv skal sørge for transport.

skiferie

Hvis du er til gør-det-selv

Måske foretrækker du og din familie en bestemt skidestination, ja måske endda et bestemt hotel. Er du en af dem, som godt kan lide at sammensætte din rejse selv? Så vil du elske vores rejsekategori. Som Cashback World medlem kan du nemlig booke hoteller over hele verden fra flere af de største online hotelformidlere – f.eks. Hotels.com, Expedia.dk, og Booking.com – og få penge tilbage tirsdagen efter, du er kommet hjem. Ovenstående bookingsider har et stort udvalg af hoteller på de mest populære skidestinationer, så det er bare at gå i krig!

Hvis du mangler udstyr

En god skiferie kræver godt udstyr. Vintertøjet skal være i orden, skibriller er uundværlige og hvis du ikke vil leje ski, så skal de også indkøbes. Alt dette og meget mere kan du få penge tilbage på – vi har flere online partnere, som forhandler skitøj og udstyr. Skiwear4u.dk har både ski, skistøvler, skitøj og andet udstyr. Det samme gør sig næsten gældende for Keller-sports.dk – de har dog ikke ski i deres sortiment. Vil du være den, som har pistens sejeste skibriller? Så klik en tur forbi Eyerim.dk. De har et stort udvalg af skibriller fra kendte brands som Oakley, Carrera og Smith.

skiferie

Er du mere til solferie eller storbyrejse? Så find alle vores rejsepartnere her, og book den vinterrejse, der passer perfekt til dig.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest