Sådan vælger du den bedste skijakke med Cashback

Skisæsonen er over os, så enten er det tid til at finde den gamle skijakke frem fra gemmerne, eller shoppe smart og spare lidt på en ny med Cashback. I dette indlæg giver vi dig et par fif til at vælge en god skijakke. Afslutningsvis viser vi dig 4 prisvindene skijakker, og hvor du kan købe dem med Cashback.

Vind- og vandafvisende

En god skijakke skal naturligvis være vind- og vandafvisende – Gore-Tex® er en af de mest velkendte membraner. Kig også efter tapede sømme. Når skijakken syes sammen, kommer der naturligvis bitte små huller, der hvor nålen har været. I en god ski jakke er der sat tape over disse huller (syningerne), så der INTET vand kommer ind.

Skaljakke eller en foret skijakke?

Køb en skaljakke, hvis du typisk står på ski et sted, hvor det både kan være koldt og varmt. På den måde kan du bruge lag-på-lag metoden (f.eks. skiundertøj, fleecetrøje og skaljakke) afhængig af vejret. Er det typisk meget koldt på din fortrukne skidestination – f.eks. i norden, så kan du med fordel købe en skijakke med for.

Funktionelt design

En god skijakke skal naturligvis også have nogle designmæssige elementer. F.eks. er det smart at have en høj krave, så du kan justere efter vejrforholdene, og en stor hætte, hvor der er plads til en skihjelm. Der skal selvfølgelig også være lomme på venstre ærme til dit liftkort, og en inderlomme til din smartphone. Generelt er mange store lommer med store lynlåse, der er til at få fat i med handsker på, en god ide.

Vælg en farverig skijakke

Skijakker i stærke farver er kommet retur fra 80’erne: De er altså moderne igen! Men det er ikke den eneste grund til at vælge en farverig skijakke. Hvis du står på ski med andre, så har de nemmere ved at se dig på pisten – både på de overfyldte blå pister i uge 7, men især også hvis du bliver begravet i en bunke sne på et off-pist eventyr.

4 prisvindende skijakker og hvor du kan købe dem med Cashback

  • Peak Performance helli Alpine. Testvinder hos skiferietips.dk (skaljakker). Kan købes med Cashback på Sport24.dk – lige nu endda med 25% rabat oveni.
  • DIEL Alan skijakke. Testvinder hos Skiferietips.dk (forede skijakker). Det er en herremodel, som fås i mange farver med Cashback hos Skiwear4u.dk.
  • Peak Performance Alpine Jacket. Anbefalet af Sportamore.dk, hvor du også kan købe den med Cashback. Det er skaljakke og en damemodel.
  • Haglöfs Khione er en foret skijakke til kvinder. Den har alle ovenstående anbefalinger og kan købes på Keller-sports.dk med Cashback her.
Har du ikke booket skiferien endnu? Så tjek vores tidligere indlæg De bedste skisportssteder med Cashback hos DTF-travel.dk ud her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest