Oplev Helsinki med Cashback

Velkommen til Helsinki – et perfekt sted at besøge, hvis du vil bruge dit Cashback Card.

Helsinki, Finlands hovedstad, er en livlig kystby bestående af smukke øer og store grønne parker. Byens stemning er afslappet, men samtidig også aktiv og inspirerende med mange restauranter og steder at gå ud. Som Cashback World medlem har du en enestående mulighed for at indsamle Cashback og Shopping Points i Helsinki. Når du ankommer til Finland, vil du højst sandsynlig lande i Helsinki’s lufthavn. Lufthavnen er blandt de bedste i verden, og håndterer dagligt omkring 200 internationale flyvninger. Rejsetiden mellem lufthavnen og byens centrum er omkring 30 minutter.

Vores favorit hoteller i Helsinki

For at finde det perfekte hotel i Helsinki, bør du tjekke Hotels.com eller Booking.com. Her finder du et stort udvalg af hoteller i den finske hovedstad – og du får Cashback. En af vores favoritter er Hotel Kämp. Hotellet ligger i en smuk bygning fra det 19. århundrede – lige overfor Esplanade Park, som i øvrigt ligger i hjertet af Helsinki. Her kan du bo lækkert på værelser der kombinerer historisk elegance med moderne faciliteter. Hvis du vil bo på et hotel, som har et mere moderne touch, så anbefaler vi Hotel Lilla Roberts. Et Art Deco-tema boutique hotel der tilbyder elegant indrettede værelser i den centrale del af byen. Du kan slappe af i den stille gårdhave med udsigt over byen, eller nyde et måltid i hotellets bistro, Krog Roba.

Her kan du spise med Cashback

Nu er du jo på ferie, så du skal naturligvis ud og prøve andre spisesteder end hotellets. Et godt bud på en god Cashback restaurant er restaurant Aino. Restauranten er placeret centralt ved den smukke Esplanade Park, og menukortet byder på traditionelle finske retter. Du kan også finde andre lækre Cashback restauranter i Helsinki via kortfunktionen i Cashback World App. App’en hedder Cashback App og du kan finde den i din App Store eller i Google Play.   Hvis du besøger Finland om sommeren, bør du absolut tage en tur forbi Hietalahti plaza og få en lækker is med Cashback hos Hietalahdentorin Jäätelökioski (Prøv lige at udtale det 😉 )

Til sidst:

Hvis du vil have et fysisk minde med hjem fra Finland, så er Jeweler’s Montin en skøn butik, hvor du med garanti kan finde nogle mindeværdige til at tage med hjem.

God tur til Helsinki!

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest