Julemarked i Europa? Vi viser dig de 8 bedste.

Vi er nået til november, og inden vi får set os om, så er det første søndag i advent. Den søde juletid er altså lige om hjørnet. December er perfekt til en miniferie i en af Europas storbyer. Her kan du kombinere juleshopping med et hyggeligt julemarked, hvor duften af gløgg & brændte mandler, smukt julepynt og hyggelige små boder spreder julestemning på fineste manér. I dette indlæg kommer vi med vores bud på de 8 bedste julemarkeder i Europa.

Berlin

Tyskland har en lang tradition for julemarkeder. I landets hovedstad finder du mellem 40 og 50 forskellige julemarkeder.

Julemarked på Gerdarmenmarkt anses for at være Berlins mest populære. Her kan du i den grad komme i julestemning med spektakulært julepynt, og små overdækkede boder med tyske julelækkerier. Udover mad så byder markedet på boder med kunst, træhåndarbejde og souvenirers. Dette julemarked har åben fra 27. november til 31. december 2017.

Julemarked på Alexanderplatz er et af de større med over 150 forskellige boder. Her kan du også smovse dig i julegodter og gløgg, mens du kigger på alle kunstnernes unikke udvalg. Du finder alt fra håndlavede glas til træfigurer og smedet kunst. Derudover ligger dette julemarked lige ved TV-tårnet i Berlin. For børn og barnlige sjæle er der er også en skøjtebane, man kan boltre sig på. Markedet har åbent fra den 27. november til den 26. december 2017.

Lyder berlinsk julehygge som noget for dig? Så book hotellet med Cashback på Hotels.com.

Prag

Tjekkiets største by og hovedstad er for dig, der elsker kultur og historiske bygninger. Gå en tur på byens brostensgader mens I kigger på byens gamle bygninger og slotte. Og gør det så i december – så er det ligesom at gå en tur i et rigtigt juleeventyr. Byen har 3 store julemarkeder. De ligger alle ca. 10 minutters gang fra hinanden: Staromestske Namesti (rådhuspladsen), Wencelas torvet og Havelske Trziste. Lyder det som noget for dig? Så tjek pakkerejsen Julestemning i smukke Prag ud på Travelbird.dk.

julemarked
Pakkerejse Julestemning i smukke Prag fra Travelbird.dk

London

London er en af de bedste shopping hovedstader i vores verdensdel. Lige nu står pundet godt i forhold til danske kroner, så der er også penge at spare. Juleshopping i London er et helt kapitel for sig. Gå f.eks. i det verdensberømte stormagasin Harrods eller skønne Fortnum and Mason’s. Her kan du opleve helt overdådige juleudsmykninger. London byder også på flere hyggelige julemarkeder. F.eks. Cologne Christmas Market, som er et traditionelt tysk julemarked med et britisk præg. Eller Winter Wonderland i Hyde Park med sjov for hele famillien. Her kan du have det sjovt i forlystelser og på Storbritanniens største udendørs skøjtebane, men også shoppe kunsthåndværk fra hele verden i de små julehyggelige træboder. Markedet er åbent fra 17. november 2017 til 1. januar 2018. Booking.com har et stort udvalg af hoteller i London. Se dem her.

Paris

I byernes by Paris kan du også komme i julestemning fra slut november til slut december. Det største julemarked i Paris er julemarked ved La Défense. Her kan du shoppe i over 350 boder, og stemningen er meget festlig i moderne opgivelser. Er du mere til det traditionelle? Så kig forbi julemarkedet på Champs-Elysées, og gå samtidig en tur på en af verdens mest ikoniske gader. Travelbird.dk har også en julepakkerejse til Paris. Den hedder julehygge i funklende Paris, og du kan booke den her med Cashback.

julemarked
Pakkerejsen julehygge i funklende Paris fra Travelbird.dk
Er du blevet fristet til en jule-mini-ferie i Europa? Så husk at du både kan booke hotel og flybilletter på Travellink.dk med Cashback. Du kan også finde inspiration til andre rejser under rejsekategorien her på bloggen.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest