Oplev Helsingborg med Cashback

Velkommen til Helsingborg – en af de ældste byer i norden.

Gå en tur langs de charmerende kulturelle gader fyldt med gode shopping muligheder og lækre spisesteder, hvor du kan bruge dit Cashback Card. Her vil du opleve den venlige atmosfære og følelsen af en lille by med store ambitioner.

Svensk “fika”

Når I besøger Sverige og Helsingborg, er det næsten et must at nyde en typisk svensk “fika”. ”Fika” dækker over konceptet, at man holder en lille pause med kaffe og kage – eller en anden lille snack. På café Conditori Två Systrar i udkanten af byens centrum kan i nyde en rigtig god ”fika”.

Tropisk regnskov i Sverige?

Hvis I besøger Helsingborg med børn, anbefaler vi varmt en tur i Tropikariet, som er en indendørs zoo. Her kan i se eksotiske dyr, gå gennem den tropiske regnskov med månelys og se natdyr eller se hajer svømme rundt på et levende koralrev. Og husk nu at tage jer en ”fika” på cafeen mellem de forskellige dyrebesøg.

Hvor skal vi bo?

Er det ikke rart at have alt lige rundt om hjørnet? På populære Hotel Helsing vil i bo tæt på både turistattraktioner, restauranter, barer og shopping. Det gamle tårn “Kärnan”, som er symbolet på Helsingborg, ligger lige ved siden af hotellet. Hvis I ønsker at bo tæt på den centrale station, vil vi anbefale Hotel Kärnan, som ligger på den modsatte side af vejen fra stationen. Begge kan du booke via Hotels.com her.

Spis ude i Helsingborg

Elsker I gourmet? Så bør I prøve den fantastiske restaurant Lagmark. Et andet godt bud er den italienske Il café Brutale, hvor du finder den bedste salat i byen. Hvad med dejlig sushi på Kyoto Suhi, kinesisk mad på Restaurant Panda eller thailandsk mad på Absolut Thai? Når maden har lagt sig, og I er klar på at opleve lidt mere af Helsingborg, så smut en tur forbi Charles Dickens. Her er hyggelig livemusik og lækker svensk øl – alt sammen med Cashback.

Vi ses i Helsingborg! Husk dit Cashback Card!

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest