De bedste skisportssteder med Cashback hos DTF-Travel.dk

Måske synes du, at det er lige tidligt nok at begynde at snakke om vinter og kulde. Faktum er dog, at det er ved at være tid til at booke, hvis du vil sikre dig skiferien på de gode skidestinationer. I dette indlæg viser vi dig, hvor du kan booke nogle af de bedste skiferiedestinationer med Cashback hos DTF-Travel.dk.

Skidestinationer til børnefamilien

Både vores svenske og norske naboer har et stort udvalg af børnevenlige skidestinationer, som det er nemt at køre til. Her bor man ofte i hytter, tæt på pisten, så der er plads til familiehygge, men også hurtigt at komme hjem til, hvis de kære små pludselig ikke gider ski mere. På de svenske og norske skiskoler er der næsten også altid garanti for dansktalende skiguider, som børnene kan gå hos. Sälen i Sverige og Trysil i Norge er 2 gode skidestinationer til børnefamilien. Du kan booke hytter på begge destinationer på DTF-Travel.dk med Cashback. Faktisk får du 7 nætter, men betaler kun 5 på begge disse destinationer, hvis du booker inden den 6. september.

Skidestinationer

Paradis for de øvede

Når det kommer til skidestinationer, som er fulde af udfordringer, så anbefaler politikkens skiekspert St. Anton i Østrig og Chamonix i Frankrig. St. Anton er ikke kendt for at være begyndervenlig, og selv de blå pister kan være udfordrende. Pisterne er fordelt på 260 kilometer, hvor 57 km er blå, 109 er røde og 94 er sorte. Udover det så er der også lige 200 km off piste at boltre sig på. Chamonix i Frankrig er også kendt for sit kilometerlange udvalg af off pister. Her finder du også ekstraordinært stejle præparerede pister, som selv kan udfordre den øvede skiløber. DTF-Travel.dk har et stort udvalg af hoteller på begge skidestinationer.

Kombinationen af kærlighed og kulde

Romantiske parferier behøver ikke kun foregå i nærheden af Eiffeltårnet eller på hvide sandstrande. På en skiferie er I omringet af smuk natur, og booker I også et hyggeligt hotel, så er der lagt op Cashback Worldtil kæresteferie. Udover at stå på ski kunne du f.eks. invitere din kæreste på picnic på bjerget. Pak hendes/hans ynglings drik sammen med en lækker frokost, og nyd hinanden og den spektakulære udsigt. I kan også tage på kælketur. Det er både hyggeligt, sjovt og romantisk – hvis man altså nøjes med én kælk. I forhold til destination så har alperne smuk natur at byde på. Hotellet er dog nok det vigtigste valg, når det kommer til romantisk skiferie. Vores bud er hotel Elisabethpark i Bad Gastein i Østrig – et 4-stjernet hotel, med en formidabel wellness afdeling. Det ligger yderligere i centrum, så I også nemt kan udforske byen hånd i hånd.

Du kan booke Hotel Elisabeth og et hav af andre hoteller og hytter på næsten alle Europas populære skidestinationer hos DTF-Travel.dk. Skal du med fly eller færge? Så kan du også booke de billetter i samme omgang – også med Cashback.
Vil du hellere rejse et eksotisk sted til vinter? Så har vi tidligere skrevet om Thailandske paradisøer. Du kan læse indlægget her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest