Cashback på 7 skønne storbyferier

Vil du have en på opleveren og få en timeout fra hverdagens trummerum uden at tage alt for meget ferie? Så er en storbyferie en rigtig god ide. I dette indlæg giver vi dig 7 storbyer, som er oplagt til en kort ferie, hvad end du er til kultur, historie eller shopping. Vi viser dig naturligvis også, hvor du kan købe flybilletterne og booke hotellerne via Cashback World.

London

Er en storby, hvor I nemt kan kombinere kultur, shopping og engelsk øl. Besøg et af de mange spektakulære museer, se kronjuvelerne eller tag i London Eye.  Bagefter kan I bruge et par timer på at shoppe i de mange overdådige butikker, hvor priserne er på samme niveau som herhjemme, og så kan I slutte dagen på en af de berømte engelske pubs.

Amsterdam

Den hollandske hovedstad er nærmest bygget op omkring byens mange kanaler. Kanelrundfart er derfor et godt sted at starte, hvis man vil have et overblik over byen, og se den smukke arkitektur langs kanalerne. Hvis man er historisk interesseret, så er et besøg i Anne Franks hus rørende. Van Gogh Museet er gennemført og absolut også et besøg værd. Red Light District er også en tur værd – om ikke andet bare for at sige, at man har været der.

Paris

Byernes by med uovertrufne croissanter og skønne seværdigheder er perfekt til en kort storbyferie. Der er det næsten obligatoriske Eiffeltårn, Notre Dame kirken og Louvre (eller det charmerende Musée d’Orsay, hvis køen eller størrelsen af Louvre er for skræmmende). Men udover det, byder byen også bare op til hygge med sine mange små fortovscafeer og shopping i verdensklasse.

Rom

Der er en grund til, at man siger, at Rom ikke blev bygget på én dag. Det er nemlig en storby, hvor du oplever en perlerække af historisk arkitektur – nærmest som om du var på et stort udendørs museum. Selvom du heller ikke kan se Rom på én dag, så ligger alle de store attraktioner i gåafstand fra hinanden, så I kan nå en stor del af byen på en forlænget weekend.

Berlin

Hovedstaden til vores naboland, som er en moderne storby, men som også byder på flere historiske og kulturelle seværdigheder. Resterne af Berlinmuren, den flotte Zoologisk Have og flere kunst- og historiemuseer er blot nogle af de populære seværdigheder. Transportnettet i Berlin er utrolig godt, så det er nemt at komme rundt mellem alle seværdighederne.

Venedig

Når du tænker Venedig, så tænker du sikkert romantik og gondoler, hvilket beskriver Venedig virkelig godt. Venedig er bare klassisk, romantisk og smuk. Vil du have en ægte Venedigoplevelse, så gå i operaen og hør klassisk musik – det er en oplevelse!

Warszawa

Polens hovedstad, Warszawa, oser af kulturelle og historiske seværdigheder. Har du en forkærlighed for mad, så besøg en af byens mange gourmetrestauranter, hvor du kan spise lækker mad til en brøkdel af prisen i forhold til andre europæiske hovedstader.

Hoteller og flybilletter til din storbyferie

Hos Travllink kan du købe flybilletter til alle ovenstående destinationer med Cashback. Her får du faste fordele, hvilket betyder, at du får et fast beløb tilbage i Cashback, hver gang du shopper hos denne partner. Den faste Cashback på flybilletter hos Travellink.dk er 11 EUR per køb. Når du skal booke hotellet, så klik forbi Hotels.com, Booking.com, eller Expedia. De er 3 af internettets største hoteludbydere, og du får Cashback hos dem alle sammen. Er du mere til pakkerejser, hvor fly, hotel og i nogen tilfælde ture er arrangeret for dig? Så prøv at kigge forbi Travelbird.dk. Her finder du både lange og korte pakkerejser til et utal af destinationer, og de er Cashback World partner.

Mere rejseinspiration? Se alle vores rejsepartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest