BLACK FRIDAY: Her er de bedste tilbud via Cashback World

Det er BLACK FRIDAY! Vi har samlet alle de gode deals, som du får Cashback på lige her!

Black Friday, årets vildeste tilbudsfest, fejrer vi selvfølgelig også her hos Cashback World. Vi er vilde med Black Friday, fordi at vi kan få et hav af rigtigt gode deals fra vores 160 online partnere – KUN TIL DIG! Vi er selvfølgelig også vilde med at spare penge, og det kan du med dit Cashback Card Black Friday – Super tilbud og Cashback oveni.

I dette indlæg vil vi gerne dele nogle af vores yndlingstilbud med dig. (Men du kan også bare springe læsningen over, og gå direkte den store Cashback tilbudsfest lige her.)
  • Dustinhome.dk fejrer Black Friday med en masse vilde tilbud på elektronik til dit hjem. Her er der rigtig mange penge at spare.
  • Ellos, Den store online varehus, som bare sælger alt! Du kender måske Ellos bedst som tøjforhandler, men du finder også boligartikler, skønhedsprodukter og elektronik. Vidste du f.eks., at du kan købe en iphone eller Hugo Boos Parfume hos Ellos? Det bedste er dog at du fra i dag og til på mandag får 50% på et stort udvalg af var. Plus 5% Cashback oveni!
  • Kitchentime.dk, den store webshop, som køkkenentusiasten vi elske. Kitchentime er virkelig i festhumør i dag, de giver dig nemlig op til 70% rabat på alt, hvad du drømmer om til køkkenet.
  • Hotels.com, rejsegiganten som har det hele. Vi synes, at Hotels.com er indbegrebet af smart shopping. Penge tilbage på de halv- eller helstore hoteludgifter – det er da smart! Og endnu smartere i dag fordi du får 60% rabat på et stort udvalg af hoteller. Start din ferieplanlægning med rabat her.
  • Hunkemøller.dk , som primært er kendt for kvalitetslingeri til gode priser holder Black Friday med 25% på alt i webshoppen! Vidste du, at du også kan købe fedt træningstøj hos Hunkemøller? Tjek det ud her.
  • Coolshop.dk elsker spil og gadgets men webshoppen byder også på kendte parfumer, interiør- og køkkenartikler. Coolshop giver dig helt op til 70% rabat på et stort udvalg af produkter.
  • Stylepit.dk har mode til alle – børn, kvinder og mænd. Stylepit holder Black Friday med et brag, og giver dig op til 50% rabat. Tilbuddet gælder kun i dag Black Friday.

Find alle vores Black Friday Deals her!

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest