4 dejlige afbudsrejser med Cashback lige nu

Hej! Endelig er vi tilbage på bloggen efter en travl sommer. Så hvorfor ikke tale lidt om afbudsrejser, så vi kan forlænge den dejlige sommer, vi har haft. Vi viser dig 4 billige afbudsrejser med afrejse inden for den næste uge. Alle rejser er fra en af vores 3 nye online partnere Sun Charter, Primo Tours og Aarhus Charter.

Græsk idyl for en slik

Har du tid til at tage en uge ud af kalenderen fra søndag den 26. august? Hvis ja, så kan komme til den frodige græske ø Korfu fra Aalborg lufthavn til næsten halv pris. Du bor på Ionian Park hotel, som har +3 stjerner og all inclusive. Og så koster hele ferien kun 2.999 kr. hos Suncharter.dk.

Populære Mallorca til en god pris

Hvis fredag den 24. august passer dig bedre, så kan du tage en dejlig uge på Mallorca fra Billund. Prisen for en uge er 2.998 kr. for et lækkert 4-stjernet lejlighedshotel. Hotellet hedder Gerrera Beach og ligger i gåafstand til stranden og centrum af Cala d’Or. Du finder denne afbudsrejse hos Primo Tours med Cashback her.

Afbudsrejse med solgaranti i det varme Tyrkiet

Den 25. august kan du komme til Side Town Hotel i en uge fra Aalborg lufthavn for bare 2.999 per person. Med i prisen på denne afbudsrejse får du all inclusive, så du ikke skal have penge op ad lommen, når du er på hotellet. Det er smart – især hvis du rejser med børn. Denne afbudsrejser finder du hos Aarhus Charter med Cashback her.

Hvis du allerede kan rejse mandag morgen..

Så kan du komme til Rhodos og bo på 4-stjernet hotel for bare 3.198 kr. Rhodos er den græske Ø som har flest solskinstimer. Så hvis du elsker solferie, så vil du helt sikkert elske Rhodos. Hotellet hedder Kresten Palace, og inkluderet i prisen er mini all inclusive. Afrejse er fra Billund mandag morgen den 20. august. Book den hos Primo Tours med Cashback.

Hos Primo Tours, Sun Charter og Aarhus Charter får du en fast Cashback på 150 kr., når du booker en rejse. Vil du se hele udvalget af rejsepartnere, du kan få Cashback på? Se dem her. Du kan også få inspiration til storbyferie i en af vores tidligere indlæg her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest