3 skønne sommmerferie destinationer med Cashback

Hvis du ikke har planlagt din sommerferie, så læs med her. Vi giver dig 3 gode bud på en rigtig god sommerferie – afhængig af hvad du synes, en ferie skal indeholde.

Eksotisk sommerferie

Eksotiske destinationer er ikke kun forbeholdt vinterrejser. Drømmer du om sommerferie med eksotiske strande, turkisblåt vand og en helt anden kultur? Bali, Sri Lanka eller Vietnam er gode bud på sommerferiedestinationer, hvor du kan få en på opleveren. Travelbird er gode til eksotiske rejser. De har helt styr på, hvad der er et must at se, og derfor synes vi, at deres pakkerejser er virkelig smarte. Rejserne inkluderer typisk fly, hoteller og flere spændende udflugter. Du kan se Travelbird’s store udvalg her.

Sommerferiedestinationer
Sommer i Vietnam

Et land – mange sommerferiedestinationer

Om du rejser med familien, som et par eller alene så er en charterferie næsten altid et hit. En charterdestination som Grækenland har en masse at byde på med sine mange alsidige øer. Kreta og Rhodos er den største og næststørste ø. Begge øer af ofte besøgt af turister – måske fordi strandene er skønne, soltimerne er næsten utællelige og der er masser af kulturelle seværdigheder. Santorini kender du måske allerede. Øen er kendt for sine smukke solnedgange og unikke kalkede huse med koboltblå tage, vinduer og døre. Zakynthos er en anden græsk ø, som bestemt er et besøg værd. Øen er kendt for sin gudesmukke natur med lange sandstrande, turkisblåt vand og masser af oliventræer. En fordel ved Grækenland er, at det oftest er lidt billigere end andre populære charterdestinationer som f.eks. Mallorca. Hotels.com har et stort udvalg af hoteller på de græske øer – se dem her.

sommerferiedestinationer
Den græske ø Zakynthos

Sommer i Danmark

Måske glemmer vi lidt, at Danmark faktisk er allermest skøn om sommeren. Vi har flere skønne sommerferiedestinationer med spektakulær natur og seværdigheder, som mange rejser fra den anden side af jordkloden for at se. Danmark har et stort udvalg af hyggelige kroer – f.eks. Fangel Kro på Fyn eller Røde Kro i Jylland – begge kroer er en del af Cashback World. Du kan også gå på opdagelse på Booking.com og finde et stort udvalg af overnatningssteder i Danmark her.

Vil du have mere rejseinspiration? Så gå på opdagelse hos vores rejsepartnere her.

Gem

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest