3 eksotiske pakkerejser med Cashback

Hvorfor ikke tage benene på nakken denne vinter og få en på opleveren på den anden side af jordkloden? Ja, hvorfor ikke egentlig… Måske fordi det kan virke uoverskueligt at planlægge. Heldigvis har Cashback World en online partner, som vil planlægge for dig – nemlig Travelbird.dk. I dette indlæg viser vi dig 3 eksotiske pakkerejser fra Travelbird.dk, som vi selv gerne ville drage ud på denne vinter.

Rundrejse i det sydlige Thailand

Thailand.. Smilets land og en af danskernes fortrukne eksotiske rejsemål gennem de sidste 10 år. Fra november til marts er du næsten 100% garanteret sol – og i hvert fald varme – hver dag. Med Travelbirds drømmerejse gennem Thailand besøger I Phuket, øen Koh Phi Phi, Krabi og Khao Lak. På Phuket bor I i Patong Beach. Her er der en lækker strand og gang i gaden, når mørket falder på. Koh Phi Phi er en øgruppe, som er kendt for sin skønne natur. I skal bo på den største ø – Phi Phi Don, hvor der blandt andet er rig mulighed for at opleve livet under vandets smukke blå overflade. De sidste 2 stop er på fastlandet i henholdsvis Krabi og Khao Lak. Fælles for alle stop er, at I kommer til at bo på lækre resorts, som alle ligger tæt på stranden.

Cashback

Rundrejse i Kina og sol på Bali

Lyder 16 dages eventyr i Asien med unikke kulturelle oplevelser kombineret med sol på hvide sandstrande som noget for jer? Så bør I tjekke pakkerejsen Rundrejse i Kina og sol på Bali ud på Travelbird.dk. Turen starter i Kina, hvor I besøger 4 forskellige byer. Med i prisen er der inkluderet 6 spændende udflugter i Kina, hvor I skal ud og se nogle af landets kulturelle skatte – blandt andet Den Kinesiske Mur og Ming-gravene. Jeres rejse afsluttes på det skønne Bali, hvor der er god mulighed for at koble helt af på kilometer lange sandstrande.

Pakkerejser

Bucketlist Vietnam: Fra Hanoi til Saigon

Thailand har været poplært blandt danskerne i flere år. Måske har du allerede været der, og er klar til at udforske andre dele af Asien? Vietnam vil være et godt bud, og med Travelbirds Bucketlist Vietnam: Fra Hanoi til Saigon er turen planlagt for dig. Du kommer til at opleve mange af Vietnams perler, fra nord til syd, på den 21 dages lange rundrejse, som giver dig minder for livet.
Den vietnamesiske befolkning er mindst lige så imødekommende som i Thailand, naturen er spektakulær, det er nemmere at finde uberørte perler i Vietnam end for eksempel i Thailand, og så er landet også kendt for sin velsmagende kaffe. Så pak rygsækken og husk visum, når du booker pakkerejser, hvor du skal opholde dig over 15 dage i Vietnam.

Pakkerejser

Travelbird.dk har mange forskellige pakkerejser – eksempelvis charterrejser og skiferier. Vil du hellere bruge dine vinterfridage på en skiferie? Så har vi tidligere skrevet om de bedste skisportssteder med Cashback. Du kan læse indlægget her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest