3 bedste børneferier med Cashback

At rejse med børn er dejligt, men der er også ting, som man bliver nødt til at overveje inden man rejser. Vi kommer her med 3 bud på hvor/hvordan i kan få en dejlig familieferie – og få penge tilbage tirsdagen efter i er kommet hjem.

Disneyland Paris – drømmedestination for de fleste børn

I Disneyland er der noget for folk i alle aldre, og de ikoniske disney-figurer kan med garanti få smilet frem på  alle børns læber.

Priserne for en tur i Disneyland varierer meget, og man kan booke rejser, som passer til flere forskellige feriebudgetter. Vælger i at bo inde i selve parken, vil prisen også være derefter, men Disneyland samarbejder også med hoteller uden for parken, hvor det er muligt, at få hoteller til mere overkommelige priser. Med Cashback er der måske råd til at opgradere hotellet? Du får i hvert fald 2% Cashback på rejsen til Disneyland Paris, hvis du logger ind via Cashback World.

børn rejser cashback

Pakkerejser med Travelbird

Travelbird er et online rejsebureau, som hver dag har nye rejsetilbud med besparelser på op til 60%. Her kan du ofte finde pakkerejser med All Inclusive til rigtig gode priser.

Men hvorfor er det smart at have All Inclusive, når du rejser med børn?

Du kender det måske – børnene vil pludselig have en is eller en sodavand, og du har ikke nogle penge på dig. Med All Inclusive er du ikke afhængig af penge eller betalingskort – børnene smutter bare selv op og henter deres is! Du skal heller ikke tage stilling hvor i skal spise aftensmad – det er bare at hoppe i All Inclusive buffeten.

Børnerejser med Cashback

Ferie i sommerhus eller ferielejlighed

Sommerhusferie er både budget- og børnevenligt. Her får i tid til at komme helt ned i tempo, og nyde hinandens selskab i hjemlige rammer. Ferie i sommerhus eller ferielejlighed er perfekt, når i rejser med mindre børn, fordi i har samme komfort som derhjemme. I skal ikke spise morgenmad på et bestemt tidspunkt, eller være ude når rengøringen kommer.

booking.com kan i både booke ferielejligheder og sommerhuse. Vælg først destination og indtjeknings- & udtjekningsdato. Søgningsresultatet viser alle indkvarteringsmuligheder på den valgte destination. I højre side kan i filtrere søgeresultaterne og vælge type af overnatningssted. Vælg lejligheder eller feriehuse, og så skal i blot booke jeres favorit.

Har du fået lyst til at rejse?

Find alle vores rejsepartnere her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest