10 rejsemål til under 1000 kr.

Det står nærmest skrevet i sten, at forår og efterår er de perfekte tidspunkter at vælge en storby som rejsemål. Vi har fundet 10 storby rejsemål, hvor returflybilletten per person koster under 1000 kr. hos Travellink.dk. Alle priser er fra fredag den 16. marts til mandag den 19. marts 2018 med afgang fra Københavns lufthavn.

London

Storbyen London er indbegrebet af storbyferie. I London bor der flere mennesker end der gør i hele Danmark, hvilket giver et god indikation af byens mange forskelligheder. Du finder alt fra klassiske seværdigheder og topklasse shopping til unikke hyggekroge og prisvindende gastronomi. Returbilletten koster kun 281 kr. med Ryanair. Og så bliver den endnu billigere, når du køber den med Cashback hos Travellink.dk.

Berlin

Berlin er et rejsemål, som mange forbinder med anden verdenskrig og Berlinmuren. Det er også en uundgåelig del af byens historie, men byen er også et mekka for kunst- og kulturelskere. Booker du flybilletten på Travellink.dk, kan du selv opleve byen for 480 kr. med Easy Jet.

Paris

Paris er jo, som vi alle ved, byernes by. For 747 kr. kan du indenfor små 2 timer sidde på en hyggelig fortovscafe og nyde en croissant, mens du lader batterierne til en tur i det ikoniske Eiffeltårn. Kræver det virkelig mere overtalelse? 😀

Rom…

Byen hvor det spektakulære Colosseum befinder sig. Italiens hovedstad er et rejsemål, der tydeligt bærer præg af Roms tidligere storhed, og der er historiske seværdigheder på hvert et gadehjørne. Derudover er maden absolut værd at skrive hjem om – især hvis du ligesom jeg elsker pizza og pasta. Flybilletten sniger sig altså lige over de 1000 kr. Prisen på en returbillet med Ryanair er 1152 kr.

Amsterdam

Amsterdam er byen, som Christian den 4. blev inspireret af ved udgravningen af Københavns kanaler. Jeg forstår godt, at han valgte Amsterdam som inspirationskilde, for der er bare noget magisk ved hele tiden at være i nærheden af vand – især i foråret. Smid 942 kr. efter en flybillet med SAS, og oplev det selv. Hvis du er til gribende seværdigheder, så slå også vejen forbi Anne Franks hus.

Milano

Hvis du elsker kunst, arkitektur, god opera og mode, så skal du tage turen til Milano. Det er en af verdens førende modebyer, og så er det også her at Leonardo da Vincis Den sidste nadver hænger. Flybilletten med Ryanair koster 650 kr., hvis du booker på Travellink.dk.

4 andre rejsemål under 1000 kr.

Hvis de ovenstående 6 rejsemål ikke frister, så kan du tage til Madrid for 876 kr. med Ryanair.  Prag for 992 kr. med SAS & Norwegian.  Budapest for 1019 kr. med Ryanair & Wizz Air eller Krakow for 683 kr. med Norwegian. Book billetterne med Cashback hos Travellink.dk her.

Vil du hellere drage ud på et eksotisk eventyr? Så har vi tidligere skrevet et indlæg om 3 eksotiske pakkerejser med Cashback. Du kan læse indlægget her. Og så husk at logge ind via Cashback World, så du får din rejse endnu billigere.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest