Giv en oplevelse i julegave

Kender du én som har alt og som altid er svær at købe gave til? Det gør vi også! Derfor vil vi i dette indlæg inspirere dig til 4 oplevelsesjulegaver fra Bellevue Box, som også spreder glæde, når juleaften er forbi.

Gaven, som passer til alle

Hvem elsker ikke en tur i biffen? En god film bliver bare lidt bedre, når man sidder i de bløde biografsæder med popcorn i skødet. Hos Bellevue Box kan du købe en biograftur for 2 personer. Gavekortet gælder til alle Nordisk Film Biograftur, og en gufbillet til sodavand og de obligatoriske popcorn er inkluderet.

Gaven til det travle par

Lange arbejdsuger kan være hårde og trættende. Det er ikke altid, at man selv er god til at stoppe op og se, at man har brug for at komme lidt væk fra hverdagens strabadser. Kender du også et par, som løber stærkt i hverdagen? En gave, som giver fornyet energi og dejlige minder, er helt sikkert noget, som de vil sætte stor pris på. Hos Bellevue Box kan du købe flere gavekortsbokse med hotelophold. Nogle indeholder en enkelt overnatning, nogle flere, nogle med middag og nogle med spaoplevelser. Fælles for dem alle er, at de heldige modtagere bare skal nyde hinanden og lade batterierne helt op.

En gave, som holder længere end til påske

Hvis du kender en, som elsker action og adrenalinkicks, så kan du med garanti finde en fed gave til ham eller hende hos Bellevue Box. En tur i en Ferrari eller helikopter, Tandemudspring med faldskærm eller Flyboard på vandet er blot nogle af de actioneventyr, som du kan give en, du holder af. Hæsblæsende fart, adrenalinkicks, afprøvning af grænser og minder for livet – det synes vi er en cool gave!

Gaven til livsnyderen

Kender du en, som elsker at forkæle sig selv? Måske ved at rense tankerne med en lækker wellness-behandling, eller forkæle sanserne med skønne smagsoplevelser? Bellevue Box har flere gavekort til wellness og smagsoplevelser – f.eks. til en afslappende massage eller cognac- eller vinsmagning.

Vores nye online partner Bellevue Box er specialister i gaver! Gå på opdagelse i universet af helt specielle gaver her. Du får 3% Cashback og 4 Shopping Points per 750 kr. køb.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest