Billig efterårsferie med Hotels.com efterårsudsalg

Vi er stadig heldige med det danske sensommervejr! Men kalenderen skriver september, og vi ved, at kulde og regn snart banker på døren. Dette indlæg giver dig inspiration til din efterårsferie, og hvordan du kan spare endnu flere penge, hvis du gerne vil rejse til efteråret.

Efteråret er perfekt til at rejse! Vejret er blevet trist og gråt, børnene har ferie, og der generelt ikke så meget spændende ved Danmark på denne årstid.

Hvis din rejse til efteråret skal passes ind med børnenes efterårsferie, så er det ved at være tid til at booke. Hotels.com store efterårsudsalg er netop startet. Udsalget tilgodeser også børnefamilier med tilbud på efterårsrejser helt frem til den 6. november. Udsalget byder på et hav af attraktive hoteldestinationer, som du kan spare op til 40% på!

hotels.com efterårsudsalg med Cashback

Hotels.com er førende indenfor online hotelformidling. De må altså om nogen vide, hvor det er godt at rejse hen i efteråret. Vi giver dig her deres top 3 over efterårsdestinationer.

Det historiske Rom

Den italienske hovedstad ligger nummer 1 på Hotels.com topliste over efterårsdestinationer – og ikke uden grund. I Rom får du lidt af det hele i efteråret. Dejlige temperaturer og massevis af seværdigheder. Især hvis du er til historiske attraktioner.

Det fashionable Milano

Om man interesserer sig for mode eller ej, så ved man, at Milano er stedet hvor de store modeikoner mødes. Men Milano byder på meget mere end mode – måske er det derfor, den er nummer 2 på listen over Hotels.com topdestinationer. I Milano finder du også storslået arkitektur og selvfølgelig massevis af god italiensk mad og vin.

Storby og strand i Barcelona

På plads nummer 3 på Hotels.com liste finder du Barcelona. Barcelona kombinerer smuk arkitektur med sol og strand. Og ja, du kan stadig bruge stranden i efterårsferien – badevandstemperaturen kan være acceptabel helt frem til midten af november. Er den ikke det, så finder du også mange fantastiske museer og ikke mindst sportsbegivenheder i Barcelona.

Så er det ved at være tid til at booke din efterårsferie? Find Hotels.com store efterårsudsalg her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest