Efterår/vinter 2017: 4 trends når du skal have nye støvler

Nøgleordet for efterårets skotendenser er blikfang. Skoene skal være dem, der skiller sig ud i et ellers nedtonet outfit. I dette indlæg viser vi dig nogle af efterårets skotendenser. Alle skoene kan købes på Boozt.com med Cashback – hvis du husker at logge ind via Cashback World naturligvis.

Høje støvler er tilbage

For en 7-8 år siden var flade overknee støvler meget populære. Det er de nu blevet igen – denne gang også med hæl og endnu højere skafter. Denne sæson er det altså helt okay at finde de høje støvler frem – også selvom de ikke går over knæet – højt er hot i 17/18. Style dem med at par helt stramme jeans eller en kort nederdel eller kjole. De høje støvler går selvsagt ikke så godt i spænd med lange længder.

Cashback på Støvler
Høje støvler fra Boozt.com

Støvler med spidse snuder

Vi så allerede begyndelsen på den spidse æra sidste år. Den fortsætter. Flade eller høje, ankel eller knælange, det er ligegyldigt – den spidse snude er fin og feminin i 2017.

Cashabck på støvler
Støvler med spids snude fra Boozt.com

Sokkestøvlen

Costume har kaldt den den grimme ælling i skoenes verden, men det ser ud til, at tendensen fortsætter. Dog giver vi Costume ret – sokkestøvlen er sådan en, man enten elsker eller hader. Skal man følge sæsonens blikfangstendens, så er sokkestøvlen i hvert fald en vinder. Køb dem i en frembrusende farve, særligt materiale (f.eks. velour) eller med fedt print.

Cashback på støvler
Sokkestøvler fra Boozt.com

Casual er stadig fedt

De 3 første tendenser har et meget feminint feel, men bare rolig… Efterårets skotendenser dropper ikke den komfortable stil. Sneakers er stadig moderigtige dette efterår. Vi har tidligere skrevet om 6 sneakers, der er trendy i 2017. Du kan læse indlægget her.

Det fede ved at have forskellige sko er, at det giver de samme outfits forskellige udtryk. Hop i en pæn bluse, en lækker nederdel og et par støvler med spids snude, hvis du vil have et feminint og fint udtryk. Vil du stadig være fin, men lidt mere casual, så skift støvlerne ud med et par cool sneakers – lad skoene være dit blikfang og det stilsættende element.

Vil du have mere inspiration? Så har vi masser af andre modewebshops, du kan få Cashback i. Se dem her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest