Nu kan du få Cashback hos Bianco, når du shopper online

Vi kan ikke få nok af dejlige sko og støvler! Derfor er vi glade for at kunne byde Biancos webshop velkommen i Cashback World. Hvorfor skal du købe dine sko i Bianco (udover det oplagt Cashback-argument)? Det fortæller vi dig i dette indlæg.

Bianco Footwear

Siden 1987 har Bianco været et modedrevet skobrand, som giver alle friheden til at udtrykke sig, som de vil. Kollektionerne bliver designet med inspiration fra kunst, musik og street-fashion miljøet. Hver kollektion er karakteriseret af en kompromisløs beslutsomhed om at tilpasse sig og skabe de nyeste trends samt bruge materialer af højeste kvalitet. Alt dette munder ud i en mission om at have et udvalg, der kan gøre alle kunder til sko-kamelæoner, som har sko der passer til enhver lejlighed og outfit. På den måde deler Bianco deres kærlighed for sko med verden.

Herresko

Det er ingen statshemmelighed, at kvinder oftest går mere op i sko end mænd gør. Flertallet af mænd har med stor sandsynlighed ikke ligeså mange sko som de fleste kvinder har – men de sko, som mænd har, skal sidde lige i skabet. Uundværlige sko i enhver herregarderobe er pæne sko til jakkesæt eller det pæne tøj, støvler, sporty sneakers, og behagelige slip-ons til de varme tider. Her har Bianco et bredt udvalg i forskellige materialer og farver – f.eks. ruskind og glat læder. Find alsidige herre styles til enhver lejlighed hos Bianco.com her. Psst… Du får 2% Cashback på dit køb.

Cashback

Damesko

Biancos mission om at have sko til enhver lejlighed afspejler sig i den grad i deres udvalg af damesko. Er du på udkig efter et par ankelstøvler til arbejdet? Jamen så kan du få alt fra de klassiske sorte i læder, til leopard ruskind og sokkestøvler. Det er fantastisk, og det giver dig mulighed for at lade din personlige stil komme til udtryk. Og så er det også skønt, for hvis du forelsker dig i et par sølvfarvede lakstøvler hos Bianco, jamen så ved du, at de er trendy lige nu – de har nemlig altid styr på tidens tendenser. Kan du heller ikke vente med at se Biancos udvalg? Så klik her. Og køber du et par sko for meget, kan du altid retfærdiggøre det med, at du får Cashback.

Bianco

Mangler du inspiration til nye støvler? Så har vi tidligere skrevet et indlæg om trendy damestøvler til efterår/vinter 17/18. Du kan læse indlægget her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest