3 moderigtige Must-Haves dette efterår

Kalenderen skriver oktober, og det betyder, at langærmede trøjer og lukkede sko snart indtager vores garderober. Det er på den anden side også en god anledning til at opdatere garderoben. Vi kommer her med et bud på 3 Must-Haves til efteråret – og hvor du kan købe dem med Cashback.

En blød start.

Er der noget bedre end en dejlig blød strik? Nej vel? En let strik er det første Must-Have til at gå efteråret i møde med. På Boozt.com finder du massevis af lækre strik – i alle farver, tykkelser og prisklasser. Klik på billedet nedenfor, og find den perfekt strik til efteråret.

Boozt Cashback

Lækkert læder

Oktober er en måned, hvor læderjakken er perfekt. Den er relativ let at have på, og den er hverken for kold eller  for varm. Er det en af de kolde morgner kan man have den lukket, men læderjakken ser også super godt ud åben. Er du mere til denimjakker? Så du snildt hoppe i den – den var godt repræsenteret på Catwalken til modeugen.

Om du er til det ene, eller det andet, så finder du et stort udvalg på Asos.com. Klik på billedet nedenfor og find efterårsjakken, der passer lige til dig. 

Asos med Cashback

Et par gode jeans

Vi kommer ikke uden om dem – de fantastiske jeans. Du ser dem sikkert på Must-haves listerne år efter år, men de er altså også bare et Must-Have! De fungerer til de fleste overdele, de giver dine ben en flot silhuet og så holder de dem naturligvis varme når temperaturen snart falder. En af tendenserne dette efterår er jordfarver. Så du kan enten købe dine jeans i de smukkeste jordfarver, eller sætte de traditionelle sammen med en farverig overdel. Klik eventuelt en tur forbi Stylepit.dk eller Nelly.com – der er helt sikkert et par jeans, du forelsker dig i.

Tendenser du skal kigge efter

Det vigtigste aspekt ved tøjet til den nye sæson, er selvfølgelig, at det passer til vejret. Vi skal pakkes lidt mere ind i takt med, at temperaturen falder. På den anden side, er det altid rart at være med på sæsonens tendenser. Det du skal kigge efter denne sæson er bl.a.:

  • Print – blomster eller grafisk
  • Pels – ægte eller fake fur
  • Blonder og frynser – gerne i farve

Har vi fået dig i shoppe-humør? Så find alle vores modepartnere her.

 

 

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest