4 BRUGERVENLIGE MODETRENDS TIL 2017

De modetrends, som vi ser nu, er der god grund til at blive i godt humør af. Der er nemlig en utrolig LIVSGLÆDE i de trends, vi ser for 2017. Der er meget bøvl på den politiske arena – og moden svarer igen med at gå foran med glæde og farver. Det er svært at stå imod! I denne blog har vi fundet brugbare items, der nemt kan give garderoben en lyn make-over. De er fundet i nogle af vores mange online shops, hvor du får penge tilbage med Cashback World.

Mode med Cashback

Hvordan fungerer det? Den korte version er, at fordi vi Shopper Sammen – så Sparer vi Sammen… Den lange version kan du finde her. Her finder du også et link til at blive gratis medlem hos Cashback World.

Farver

Ind i garderoben med de mættede farver! Grøn, blå, pink, rød, gul – du kan gå efter lige de farver du bedst kan lide. Både enkelte strejf af en farve er repræsenteret, men også decideret helfarvede elementer kommer du til at se masser af. Her er nogen udvalgte items fra Boozt.

Cashback World

Denim

ASOS har meget denim – og denim der har referencer til mange andre tendenser som flæser, bare skuldre, asymmetri, mættede farver osv. Og så er denim i sig selv bare virkelig cool.

Cashback World

Pyjamas på ved højlys dag

Er det ikke skønt, at det er lige efter modebiblen at tage pyjamas på ved højlys dag? Pyjamastrenden har for alvor bidt sig fast med behagelige og smukke materialer. Der elegance i linjerne, hvilket gør stilen nem og klædelig at bruge. Her har vi eksempler fra Boozt.

Modetrends

Prints & blomster

En super feminin version af print-tendensen er disse fine blomster og grafiske mønstre. Se et par eksempler fra Ellos her:

Cashback World

Vil du udforske flere modetrends? Gå på opdagelse blandt vores modepartnere her.

Gem

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest