Lækre sommerkjoler til ferien og festen

Pludselig blev det sommer. Det betyder, at vi skal til at finde de lækre sommerkjoler frem. Tendenser for sommeren 2017 er blandt andet striber, pastel og blomster fra top til tå. I dette indlæg viser vi dig 4 lækre sommerkjoler, og hvor du kan købe dem med Cashback.

Sommerkjoler med bånd i taljen

Er et must-have i sommergarderoben. Kjolen markerer taljen men er samtidig løs og luftig, hvilket er perfekt til en varm sommerdag. Den er afslappet og smuk, og kan have referencer til kimono-stilen med bredde, korte ærmer. Fælles for de løse kjoler med bindebånd er at de fremhæver taljen og den feminine figur. Du kan få dem lange, korte og med eller uden ærmer. Boozt.com har et stort udvalg – både til hverdag og fest. Shop hos Boozt.com med Cashback her.      slåomkjoleBoozt_650x230

Off shoulder kjolen       

Er stadig hot. Off Shoulder tendensen indtog for alvor modescenen sidste år – og det ser ud til, at den er kommet for at blive. Med en off shoulder kjole – eller top – giver du dit look et mere sexet og romantisk touch. Hop i en lys eller pastelfarvet off shoulder kjole, og vis dine solbrune sommerskuldre frem (man har vel lov at håbe). Nelly.com har for længst taget off shoulder tendensen til sig. Du finder mange forskellige off shoulder sommerkjoler i flere prisklasser hos Nelly.com med Cashback her.

Sommerkjoler

Maxikjolen

Er også en klassikker, som er rar at have. Maxikjolen giver et elegant og nærmest gudindeagtigt look, hvilket gør den ideel til de særligt festlige lejligheder. Hop i et par smukke stiletter og find de store øreringe frem – så er du helt klar til bryllup eller anden stor sommerfest. En mere casual udgave af maxikjolen er perfekt at smide over bikinien på vej til stranden. Maxikjolen er også rar, hvis du har en af de dage, hvor du ikke lige orker at barbere ben, eller hvis solen ikke helt har kysset dine blege stænger endnu. Asos har et stort udvalg af maxikjoler med Cashback. Find dem her.

Cashback

Minikjolen

Er til gengæld god, hvis du vil have farve på dine vinterblege ben. Minikjolen karakteriseres ved længden, men den findes med et hav af forskellige overdele, som passer til forskellige kropstyper – ærmer, stropper, off shoulder osv. Er du ikke klassens højeste, så kan de korte sommerkjoler få dine ben til at syne længere. NA-KD har helt styr på minikjolen, og de har et stort udvalg, så du kan få benene frem i sommervarmen. Find dine nye korte sommerkjoler med Cashback her.

Sommerkjoler

Mangler du andet sommertøj? Så gå på opdagelse i vores modekategori her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest