Julegaveideer til ham med Cashback

Mænd kan være svære at købe gaver til! Læs med her, hvis du også kender en mand, som er svært at købe julegave til. Vi giver vi dig 6 julegaveideer til manden, der har alt.

Barbergrej via Cashback World

En dejlig praktisk julegave, som alle mænd kan bruge. Hos proshave.dk kan du købe lækre barbersæt, som de fleste mænd aldrig selv får købt. En kost og en god skraber er helt sikkert noget, de fleste mænd kan bruge.

Solbriller via Cashback World

De fleste mænd er minimalistiske, når det kommer til accessories. Det betyder, at de få, de har, skal sidde lige i skabet. Kender du mandens stil, så kan et par lærke solbriller være en meget personlig julegave, som helt sikkert vil gøre ham glad. Klik en tur forbi Smartbuyglasses.dk eller Sunglasses Shop – de har et stort udvalg fra mange kendte brands. Se alle vores solbrillepartnere her.

Et stilfuldt ur via Cashback World

Et lækkert ur er også en af de få accessories, som de fleste mænd synes er fede. Ligesom solbriller, så kan et ur, der passer til mandens stil, være en personlig gave – én som helt sikkert vil sprede glæde juleaften. På Dealicious.dk finder du et stort udvalg af ur-deals fra kendte brands som Guess, Daniel Wellington, Calvin Klein, Emporio Armani, Casio og mange flere.

Ting til grillen (og cool ting til køkkenet) via Cashback World

Gaven til manden, som elsker at lave mad og har grillen som ansvarsområde. Kitchentime.dk har et stort udvalg af grillredskaber – endda også en ny grill, hvis det er det, han står og mangler. Det er et website, som kan få alle, der går op i køkkengrej, til at savle. Gå på julegaveopdagelse i Kitchentimes store udvalg her.

Høretelefoner via Cashback World

Et par smarte kvalitetshøretelefoner vil manden som elsker musik helt sikkert blive glad for. Med dit Cashback Card kan du få penge tilbage på flere af de førende lydbrands. Klik f.eks. en tur forbi AKGs, Harman Kardons eller JBLs officielle webshop. Du kan også prøve Dustinhome.dk – et online elektronikunivers.

Lækkert tøj via Cashback World

En lækker trøje eller et par fede bukser er også en julegave, de fleste mænd kan bruge. Det kræver selvfølgelig, at du kender hans størrelse (ellers er det også nemt at sende retur, selvom du har shoppet online). Den kedelige, men altid sikre, er sokker og underbukser. Det kan man aldrig få for meget af. Du kan bruge dit Cashback Card hos flere online herretøjsbutikker – f.eks. Kaufmann.dk, Axel.dk, Bjornborg.com eller Stayhard.dk. Se alle vores herretøjsforhandlere her.

Gå på opdagelse i vores kategorier, og bliv yderligere inspireret til årets julegaveindkøb her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest