Herremode online med Cashback World

Nethandlen er stadig voksende, og det er ikke uden grund. Udvalget bliver større, onlinebutikkerne bliver nemmere at finde rundt i, og levering og returnering bliver hurtigere og nemmere. Du kan bruge dit Cashback Card i flere lækre webshops med herremode. Vi giver dig her 5 af vores favoritter.

Boozt.com

Når vi siger Boozt, så tænker du måske på en kæmpe onlineshop med modetøj til kvinder. Det er også rigtigt, men udvalget er lige så stort til mænd! Går du på opdagelse i Boozt store afdeling med herremode, så vil du finde styles fra et stort antal af kendte brands. Prisklassen er middel, fordi du både kan shoppe eksklusive brands, men også brands hvor budgettet nemt rækker til mere end én ting. Fragten er gratis ved køb over 500 kr. og returnering er super nem. Du får en gratis returlabel med i din pakke, og poserne, som du får pakken i, er udstyret med genluk – smart! Shop hos Boozt.com her.

Kaufmann.dk

Du kender måske Kaufmann fra dit lokale storcenter. Alt det, som du kender fra butikken, er rykket med online. Shop lækker herremode fra brands som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Gant og Ralph Lauren. Er du i tvivl om din størrelse, finder du en meget udførlig størrelsesguide på hjemmesiden. Det er virkelig rart, især hvis du er ny i online shopping. Bor du tæt på en Kaufmann, kan du også vælge at få tilsendt dine varer til butikken, og det er endda gratis. Du skal altså ikke betale ekstra for fragt, hvis du henter din varer i butikken. Shop hos Kaufmann her.

herremode

Ellos.dk

Hvis du gerne vil gøre en god handle, så klik forbi Ellos. Prisklassen ligger i den lave ende, og det betyder, at du kan få flere fede styles for dine penge. Udvalget er stort, og alle produkter ligger i prisklassen lav – middel. Ellos giver dig 5% Cashback!

Frontmen.dk

Hvis du elsker herremode, vil du elske Frontmen. Så snart du klikker ind på webshoppen, vil du mærke passionen fra folkene bag. Frontmen er nemlig rigtig gode til at have en finger på modepulsen, og du kan være sikker på, at det du ligger i kurven er in i øjeblikket. Frontmen giver dig den højst mulige Cashback, nemlig 5%!

herremode

Björn Borg

Kvalitetsundertøj er vigtig for de fleste mænd. Du kender helt sikkert de ikoniske Björn Borg bokseshorts, og ved at kvaliteten er i top. Du kan bruge dit Cashback Card i Björn Borgs officielle webshop. Shop alle de fede styles direkte fra Björn Borg her.

Se alle vores modepartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest