9 skønne nytårskjoler med Cashback

Nytårsaften er lige om hjørnet, og på årets største festdag må man gerne komme i et ekstra lækkert outfit. Ligegyldigt om du er til den lille sorte, blonder, blomster eller glimmer i lange baner, så viser vi dig her 9 lækre nytårskjoler, og hvor du kan købe dem med Cashback.

Nytårskjoler, der glitrer

Hvis du elsker glimmer og glitter, så vil du elske at hoppe i en af de her 3 kjoler nytårsaften.

Denne oversize pallietkjole i guld er to die for – især hvis du heller ikke er til det helt tætsiddende. Mærket er Mads Nørgaard, modellen hedder Sequency Doxa og så kan den købes på Boozt.com med Cashback.

nytårskjoler
Mads Nørgaard, Sequency Doxa fra Boozt.com.

Denne klassiske glimmersag er til dig, som gerne vil fremhæve din flotte silhuet. Kjolen har V-udskæring, er tætsiddende i taljen og så har den små skulderpuder, så din facon bliver fremhævet. Den kan købes på Bubbleroom.dk med Cashback, og den er fra mærket Chiara Forthi.

nytårskjoler
Chiara Forthi kjole fra Bubbleroom.dk.

Hvornår er det passende at hoppe i en lang kjole? NYTÅRSAFTEN. Denne kjole, som kan købes på Nelly.com, er helt lang med en slids. Derudover er snittet klassisk med høj hals og en fin udskæring på ryggen. Mærket er NLY eve og modellen hedder Sparkly Lace Gown.

Nytårskjoler
Sparkly Lace Gown fra Nelly.com.

”Den lille sorte”

Er det tid til at få en ny ”den lille sorte”? Den går man aldrig galt i byen med – heller ikke nytårsaften.

Denne klassiske sag fra Ralph Lauren kan både styles op til nytår, men den kan også nemt kombineres med en cardigan og et par støvler og blive mere hverdagsagtig. Modellen hedder Scalloped Lace-Overlay Dress, og den kan købes på Boozt.com.

Nytårskjoler
Ralph Lauren Scalloped Lace-Overlay Dress fra Boozt.com.

Ups… Der sneg sig lige en anelse mere glimmer ind – men på en sofistikeret måde. Denne lille sorte med indsnævring i taljen er nemlig fin til dig, der gerne vil have lidt glitter uden at føle, at du går over the top. Modellen hedder Sequin Flirt Dress og kan købes på Nelly.com med Cashback.

Nytårskjoler
Sequin Flirt Dress fra Nelly.com.

Hvis du er på udkig efter noget unikt, men som stadig har et klassisk touch, så er denne kjole fra By Malina et bud. Det fine mønster gør kjolen helt enestående, og hvis du vil skille dig mere ud, så kan du også købe den i 5 andre farver. Modellen hedder Emily dress, og den kan købes på Boozt.com med Cashback.

nytårskjoler
By Malina Emily dress fra Boozt.com

Farverige nytårskjoler

Champagnepropperne skal ikke være det eneste der popper nytårsaften – det skal dit outfit også.. Med de fedeste farver!

Velour er hot lige nu, så hop i denne tætsiddende velourkjole i den mest fantastiske lilla farve, og sæt kulør på nytårsfesten. Mærket er Samsøe & Samsøe, modellen hedder Viol Is dress og den kan købes på Boozt.com.

Cashback
Samsøe & Samsøe Viol Is dress fra Boozt.com.

Asos.com er specialister i farverige og unikke styles. F.eks. denne skønne blomstrede bandeau kjole fra Asos Collection. Modellen hedder ASOS Postcard Print Bandeau Fold Bodycon Midi Dress.

Cashback
ASOS Postcard Print Bandeau Fold Bodycon Midi Dress fra Asos.com.

Med sit farverige og blomstrede mønster passer denne kjole fra Gina Tricot lige ind i tiden trends. Du kan altså både bruge den til nytår 17/18, men også til andre festlige lejligheder i det nye år. Modellen hedder Esther, og den kan købes på Ginatricot.com med Cashback her.

Cashback
Esther kjole fra Ginatricot.com.
Mere inspiration til nytårs-outfittet? Så se alle vores modepartnere her. Eller find mere modeinspiration på bloggen her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest