8 fede ure til mænd med Cashback

Et lækkert herreur er en nødvendighed for de fleste mænd. Det er en lækker accessory, som kan fuldende dit look, og så er det bare rart altid at vide hvad klokken er, uden at skulle have din telefon op af lommen. Der findes et hav af herreure til overkommelige priser – og endnu mere overkommeligt, hvis man køber dem med Cashback. Vi viser dig, hvor du kan gøre sidstnævnte her.

Daniel Wellington ure

Daniel Wellington ure er nogle af de mest populære ure for tiden – og ikke uden grund. Urene er elegante, luksuriøse og har et tidsløst design, og det bedste af det hele er, at de ikke koster en formue. Dealicious.dk har et stort udvalg af Daniel Wellington ure med Cashback.

Cashback World Daniel wellington
Daniel Wellington Classic Black Reading fra Dealicious.dk.

Morris Watches

Meshremme giver et helt særligt udtryk på håndledet. Modellen her er fra Morris Watches og kan købes på Boozt.com med Cashback.

Cashback
Morris Watches William fra Boozt.com.

Tommy Hilfiger ure

Et klassisk stållænke-ur er også svært at stå for. Modellen her er fra Tommy Hilfiger, og det kan købes på Miinto.dk med Cashback.

ure
Tommy Hilfiger Charlie fra Miinto.dk.

Tommy Hilfiger

Et andet lækkert ur fra Tommy Hilfiger er denne model med ægte læderrem og dybblå urskive. Kontrasten mellem urkassen i rustfrit stål, skiven i guld og den dybe blå urskive, får de lækre detaljer til at stå endnu mere frem. Uret kan købe hos Dealicious.dk med Cashback her.

Cashback World
Tommy Hilfiger 1791137 fra Dealicious.dk.

Triwa

En anden lækker model med meshrem er denne fra Triwa. Den finder du på Stayhard.dk.

ure
Triwa Sort Of Blackgold Gold Mesh fra Stayhard.dk.

Casio

Et fedt retro-inspireret ur fra Casio. Uret har både en almindelig urskive og et digitalt display. Du finder det på Asos.com med Cashback.

Ure
Casio AQ-230GA-9DMQYES fra Asos.com.

Festina

Hvis du vil have et moderne ur med et sportsligt twist, så er der her et godt bud fra Festina. Uret kan købes på Dealicious.dk med Cashback her.

Cashback World
Festina Sport Chrono Bike Special Edition fra Dealicious.dk.

Thomas Sabo

Et unikt men samtidig klassisk ur, som udfordrer det helt klassiske look med sine striber på urremmen. Uret er fra Thomas Sabo, og det kan købes på Stayhard.dk.

Cashback
Thomas Sabo Rebel Spirit Mesh Bico Black Rosé fra Stayhard.dk.

 

Mangler du andet til garderoben? Så tjek vores modekategori ud her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest