7 smukke tasker med Cashback

Tasker er investeringer, og sådan er det bare. De holder i mange år, og så er det bare rart at have lidt at vælge i mellem. Måske har du allerede regnet ud, at dette indlæg handler om dametasker. Vi viser dig 7 fede tasker, som er overvejende tidsløse men alligevel følger lidt af sæsonens tendenser.

En af de praktiske tasker

En så kaldt shopper bag er en nødvendighed i enhver kvindes garderobe. Hvordan skal man ellers lige have et rugbrød eller andre småindkøb med på vejen? Et flot og super klassisk bud er denne fra Decadent. Modellen hedder brown Scarlet Shopper, og du finder den hos Miinto med Cashback.

tasker

Til den fashionable festabe

En clutch er naturligvis allemandseje og ikke kun til festaber. I hvert fald er den, næsten som alle andre tasker, et must i garderoben. En af sæsonens tendenser er dyreprint. Så vil du være lidt fashionabel i byen, så er denne dyreprint/læder clutch fra Adax et godt bud. Den er også super fed, hvis din stil er afdæmpet, men du godt kan lide at lave larm med dine accessories. Modellen hedder Berlin combi Clutch Leopard og den kan købes hos Stylepit med Cashback her.

Cashback world

Glamourøs skuldertaske

80’er glamour med materialer som lak, læder og silke er tilbage denne sæson. Måske lyder det overvældende, men det kan faktisk være meget lækkert og sofistikeret. F.eks. med denne lak skuldertaske fra Whyred, som kan købes hos Stylepit. Og så er en skuldertaske jo bare smart, så du kan danse hele natten med hænderne over hovedet… Eller andre ting, hvor du har brug for begge hænder.

tasker

Eastpak skoletasken har fået en lækker opgradering

Det er jo studiestarttid for mange, så måske står du og mangler en ny skoletaske. Mange bruger en shopper bag, som vi nævnte tidligere, som skoletaske. Dog kan en rygsæk også være ret cool og noget mere handy. Se bare denne lækre læderrygsæk fra Eastpak. Du finder den hos Stylepit.

Cashback World

Klassisk crossbody fra Michael Kors

Crossbody tasker er stadig hotte og handy. Michael Kors har lavet mange flotte modeller, men denne ”Black Canteen” er bare ekstra fin og feminin. Den runde form og guldbelægning gør den klassisk og særdels brugbar både til hverdag og fest. Den er fra Miinto.dk.

Cashback World

Bæltetasken er kommet for at blive             

De store modehuse holder fast i bæltetasken. Måske fordi den går meget godt i spænd med en af sæsonens andre tendenser – nemlig 90’er techno og kreativitet. Denne Kiddie bæltetaske fra Everneed minder om en af Gucci’s populære modeller. Så hvis du vil give bæltetasken et forsøg, er denne et godt bud. Smid den udover en blazer, og så er du helt med på mode beatet. Du kan købe den hos Miinto.dk med Cashback her.

tasker

Tasker med store logoer

Fortæl hvor din taske er fra, gerne med store og lidt kreativt udførte logoer – så følger du endnu en af sæsonens tendenser. Hop f.eks. i denne skønne lyseblå sag fra Versace Jeans. Den kan købes hos Miinto.dk her.

Cashback World

Mangler du andet til garderoben? Se alle vores modepartnere her.

 

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest