6 sneakers, der er trendy i 2017

I et land som Danmark hvor det efterhånden sjældent bliver rigtigt varmt eller rigtigt koldt, der er det vigtigt at have et par (eller fem) fede sneakers i garderoben. I dette indlæg viser vi dig 6 fede sneakers, som er trendy i 2017, og hvor du kan købe dem med Cashback.

Nike Air Zoom Spiridon

Nike Air Zoom Spiridon har det lækre 90’er touch, som er oppe i tiden lige nu. Skoen er faktisk oprindeligt fra 90’erne, men blev genlanceret sidste år – endda i de originale farver. Udover det cool look, så gør Air Zoom teknologien den også virkelig komfortabel at have på. Find den på Caliroots med Cashback her.

Sneakers
Nike Spirdon fra Caliroots.dk

Adidas Ultra Boost

Et par sneakers med et sporty touch – som både kan bruges til hverdag og sport. Køber du den i hvid, så har du en sko, som er tidsløs, og som du kan have i din garderobe, så længe skoen lever. Denne er fundet på Caliroots.dk.

Adidas
Adidas Ultra Boost fra Caliroots.dk

Nike Air VaporMax

Er den nyeste teknologi på Nike Air stammen. Nike er gået all in på at lave en sko, som giver følelsen af at ”løbe på luft”. Stødabsorberingen har i den grad fået en opgradering, hvilket gør at ens løb eller gang føles endnu lettere og mere fjedrende. Udover det så har skoen bare et fedt futuristisk look. Skoen findes både til herrer og damer (her ses herremodellen), og den kan købes på Jdsports.dk med Cashback.

Cashback World
Nike Air VaporMax fra Jdsports.dk

Adidas originals Gazelle

Lyserøde sneakers er blevet meget populært i 2017. Synes du farven er fed, men du ikke vil springe ud i komplet lyserød, så er Gazelle fra Adidas et godt bud. Sålen, striberne og hælkappen er nemlig hvid, hvilket gør den lyserøde farve mindre dominerende. Modellen findes også til herrer – også i andre farver. Du kan købe den med Cashback direkte på Adidas’ officielle webshop her.

Cashback
Adidas Gazelle fra Adidas.dk

Puma Blaze of Glory

Er en casual og cool herresko, som har en dejlig blød og behagelig sål. Skoen har elastik snørebånd, så det er en af de der dejlige modeller, som man ikke skal binde snørebånd på. Modellen findes i grå, rød, turkis og sort, du kan købe den på Boozt.com og lige nu er den ovenikøbet på udsalg til 495 kr.

Cashback World
Puma Blaze of Glory fra Boozt.com

Nike Huarache

Skoen, der blev voldsomt populær sidste år – både til herrer og damer. Her får du et par sneakers, som har et unikt udtryk, men som også er super gode at have på. Du kan få dem i et stort udvalg af farver og designs – også i sommerens farver hvid og lyserød. Køb dem i Nike’s officielle webshop med Cashback her.

sneakers
Nike Huarache fra Nike.com

Mangler du andre sko, eller vil du bare gerne på opdagelse efter flere fede sneakers? Så tag et kig i vores modekategori her.

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest