6 lækre solbriller til hende

Ifølge det britiske Vouge, så handler denne solbrillesæson om personlighed. Du skal altså bare springe ud i de farver eller former, som du synes er fedest, og ikke lade dig diktere af, hvad du plejer at bruge. I dette indlæg viser vi dig 6 lækre solbriller til hende, og hvor du kan købe dem med Cashback.

Farverige solbriller fra Dolce and Gabbana

Solbriller_dolcegabbana
Dolce and Gabbana 4259 Top Animalier fra Sunglassesshop.dk

Lad os bare starte i den farverige ende. Hvis du elsker farver og mønstre, så vis det med dine solbriller i 2017. Dolce and Gabbana 4259 Top Animalier fra Sunglassesshop.dk er et godt eksempel på en farverig solbrille.

De klassiske Ray-Ban’s

Solbriller_boozt
Ray-Ban Aviator Solbriller fra Boozt.com

I et par Ray-Ban solbriller finder du altid de klassiske linjer. Det er en sikker modeinvestering, hvis du vil have et par solbriller, som kommer igen år efter år. Aviator solbrillen fra Ray-Ban er en af nutidens mest ikoniske solbriller – og ikke uden grund. Brillen blev designet i 1937 til piloter i det Amerikanske flyvevåben, og har, med sit stilrene og casual look, taget solbrilleverdenen med storm.  Du kan købe Aviator solbriller hos Boozt.com med Cashback.

De sporty Oakley

Solbriller_oakley
Trillbe X Polarized fra Oakley.com

Oakley har altid lavet sportssolbriller, som bare holder! Men de har også et stort udvalg af solbriller, som du både kan bruge til hverdag og træning. Hvis du er til det sporty look, så er Trillbe X Polarized et godt bud på en solbrille til dig. Solbrillen kan købes direkte fra Oakleys officielle webshop med Cashback.

De runde Ray-Ban’s

Eyerim
Runde Ray-Ban’s fra Eyerim.dk

Om det er formen eller den John Lennon coolness, man føler, når man får et par runde solbriller på – det ved jeg ikke, men den runde solbrille er i hvert fald stadig et hit. Her har vi igen Ray-Ban på banen med en lækker rund model. De kan købes på Eyerim.dk med 4% Cashback.

Cat Eye til en rigtig god pris

Solbriller nelly
Cat Eye model fra Nelly.com

Cat eye solbrillen, som nogle måske forbinder med 50’erne og 60’erne, har de senere år sneget sig tilbage på modescenen. Vi er vilde med retro-looket og den glamourøse følelse, som cat eye formen giver. Synes du også at cat eye retrobrillen er lækker, men du tvivler på, om den passer til dit ansigt? Så har vi fundet en lækker og billig cat eye solbrille til dig. Mærket er NLY Accessories, og du finder den på Nelly.com til en sølle pris på 129 kroner + 2% Cashback.

De store solbriller er stadig in

Solbriller
CÉLINE Shadow fra Sunglassesshop.dk

Måske husker du 00’er trenden med de store solbriller – ”jo større, jo bedre”. De store (måske ikke helt 00’er store) briller er stadig meget oppe i tiden. Det franske modehus CÉLINE har de senere år gjort sig bemærket på den store solbrillescene. Solbrillerne er hurtigt blevet voldsomt populære, og ikke uden grund. Bare se Shadow modellen her. Den flade top gør solbrillen unik, kantet på den fede måde og bare ualmindelig stilfuld. Du kan købe CÉLINE Shadow hos Sunglassesshop.dk med Cashback.

Det var bare et lille udvalg af solbriller, som du kan købe med Cashback. Se alle vores solbrillepartnere her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest