6 fede vinterjakker til mænd

Det er for alvor blevet efterår i Danmark, og inden længe kommer det rigtig kolde vejr snigende. Så det er nu, du skal have styr på overtøjet. I dette indlæg viser vi dig 6 fede vinterjakker, og hvor du kan købe dem med Cashback. Nogle af jakkerene vil måske blive betegnet som overgangsjakker, men med en god strik indenunder, kan de sagtens holde på varmen om vinteren. I hvert fald er der lidt for enhver smag.

Frakke fra BOSS

En jakke er en slags investering, så du kan med fordel gå efter et tidsløst design, som du vil synes er cool i mange år endnu. F.eks. denne frakke fra BOSS. Den kommer både i en meget mørk grå og i en meget mørk blå. Den er både god som overgangsjakke, men også til vinter, fordi den kan lynes helt op i halsen. En flot frakke er et must i enhver herregarderobe, så hvis du endnu ikke har erhvervet dig en, kan du finde denne (og mange andre) på boozt.com med Cashback.

BOSS Camlow1 fra Boozt.com

Klassisk vinterjakke fra Sail Racing

Patrol Down Jacket fra mærket Sail Racing er en cool og klassisk herre vinterjakke. Du finder den på Stayhard.dk med Cashback.

Cashback
Sail Racing Patrol Down Jacket fra Stayhard.dk

90’er dunjakke fra Tommy Hilfiger

90’er looket er på vej tilbage. Så hvis du er på udkig efter en moderigtig vinterjakke, så er TJW 90s Down Puffa Jacket fra Tommy Hilfiger et godt bud. Du kan købe den på Caliroots med Cashback.

Vinterjakker
Tommy Hilfiger 90s Down Puffa Jacket fra Caliroots.dk

Quiltet jakke fra Mango Man til en god pris

De quiltede vinterjakker er blevet populær i de danske garderober – og ikke uden grund. De giver et andet udtryk i forhold til den traditionelle dunjakke. Denne model hedder Quilted Bomber Jacket. Den er fra mærket Mango Man, og så koster den kun 699 kr. på Boozt.com.

Cashback
Mango Man Quilted Bomber Jacket fra Boozt.com

Quiltet blazerjakke fra Hackett

Endnu en quiltet jakke, men med et helt andet udtryk. Jakken er blazerformet, hvilket giver et meget elegant udtryk, som kan pifte et hvert outfit op. Modellen hedder Kinloch Blazer, den er fra mærket Hackett og så kan du købe den med Cashback på Boozt.com.

Cashback
Hackett Kinloch Blazer fra Boozt.com

Bedst sælgende parka fra The North Face

Måske har du set denne model før. Den er nemlig et godt eksempel på en af de vinterjakker, der er tidsløse. Det er The North Faces bedst sælgende vinterjakke til mænd, og den kan holde dig varm lige meget om du skal til bageren efter morgenbrød, eller om du skal på skiferie. Så hvis du er til et mere casual/sporty look, så kan du købe denne på Keller-sport.dk med Cashback.

Vinterjakker
The North Face Mc Murdo men’s down parka fra Keller-sports.dk

 

Mangler du andet til vintergarderoben, så kan du tjekke alle vores modepartnere ud her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest