4 flotte forårs tendenser til 2018

Udsalgssæsonen er slut, og nu er det tid til at lade de nye forårstendenser indtage garderoben. I dette indlæg viser vi dig nogle af de lovende forårstendenser, og hvor du kan købe dem med Cashback.

Denim – en af de hotte forårstendenser

Denim har længe været en populær tendens, og den fortsætter ind i 2018. Dog er den lyse denim lidt på retur, og de mere mørke denimtoner vil vinde frem denne sæson. Derudover er gyseren fra start 00’erne tilbage – de lavtaljede jeans. Var du trendy som Paris Hilton for 15 år siden? Så havde du et par lavtaljede Miss Sixty eller Diesel jeans. Og var du, ligesom jeg, ikke det tyndeste siv i søen, så blev du også glad, da de højtaljede jeans i stedet blev trendy. Personligt forsætter jeg i den højtaljede bane, men hvis du har et par lavtaljede liggende bagerst i skabet, så kan du roligt hive dem frem igen her i 2018. På Asos.com kan du både shoppe denimjakker, nederdele, skjorter og naturligvis jeans – og du får Cashback på dit køb.

forårstendenser

80’erne fortsætter

80’erne – en æra der kommer og går på den internationale modescene. I 2018 kommer den igen (eller den fortsætter). De klare farver, store øreringe med guld og glitter, one-shoulder toppe og cat eye solbriller er bare noget af det, der bliver populært i 2018. Nelly.com har helt styr på 80’er forårstendenserne. Shop hos Nelly.com og få Cashback på dit køb her.

forårstendenser

Trenchcoat…

Er heller ikke en ny tendens, men de store modehuse har alle lavet nyfortolkninger af den klassiske jakke til den nye sæson. Nogle har taget den langt, og flyttet den øverst knap op på skulderen, så jakken bliver knappet helt skævt. Synes du, det ser fedt ud, og er du bare lidt fiks med nål og tråd, så kan du nemt selv flytte knappen op på skulderen. Du kan også bare knappe den helt klassisk, og stadig være in. På Bestseller.com finder du mange fede trenchcoats – alle til overkommelige priser og med Cashback. Se dem her.

forårstendenser

Det sporty look

Vi har set striben ned langs armen, benet eller elastiklukningen om håndledet i 2017, og dette fortsætter som en af forårstendenserne i 2018. Glamourøse joggingsæt, anorakker og bæltetasker, der rent faktisk sidder om maven og ikke over skulderen bliver ikke ualmindeligt i 2018. Sneakers trenden fortsætter også, men de bliver endnu mere funky. Den tykke sål i forskellige former er især populær på catwalken, så når du køber nye sneakers, må du gerne udforske det mere ekstravagante. Vi har fundet et par forslag til fede forårssneakers herunder. De kan alle købes med Cashback på Caliroots.dk.

caliroots
Vil du have mere inspiration til sneakers? Så har vi tidligere skrevet om trendy sneakers fra 2017 – og her er også et par stykker med tykke såler. Du kan læse indlægget her.
Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest