Michelle anbefaler: 3 bedste mode webshops

Skal man undvære mode og shopping i en travl hverdag? Nej vel?

Heldigvis er de fleste webshops efterhånden så veludviklede, at man med ro i sindet nemt kan shoppe hjemme fra sofaen i mens man nyder aftenkaffen – shopping på internettet er bare smart!

Boozt.com

Jeg elsker Boozt! Det er altid den, som jeg besøger først, når jeg går på online mode shopping. Boozt har et kæmpe udvalg, i alle prisklasser. Det bedste ved Boozt.com er, at de altid har en eller anden form for tilbud eller udsalg – som jeg får endnu billigere med Cashback.

Asos.com

Asos har alt hvad hjertet kan begære, også i forskellige prisklasser. Det bedste ved Asos er, at de er gode til at anbefale andre produkter som jeg måske ville kunne lide. Det er selvfølgelig lidt farligt, hvis jeg har besluttet mig for at handle på budget, men heldigvis får jeg Cashback.

Nelly.com

Nelly.com er et ungt og trendy modeunivers, hvor man let kan spotte, hvad der er moderne i øjeblikket. Webshoppen byder både på tøj, sportstøj, sko, tasker og accessoires. Det bedste ved Nelly.com er, at de altid har de produkter på lager, som er populære i øjeblikket. Skulle jeg eksempelvis bruge en af de populære Michael Kors tasker, eller et Marc Jacobs ur, så ville jeg absolut klikke forbi nelly.com først.

Er du kommet i shopping humør?

Så find alle vores modepartnere her.

 

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest