Shop og støt

Shop, opnå fordele og gør en forskel!

Udover at give ekstra fordele og gøre shopping nemmere, er socialt ansvar også meget vigtigt for Cashback World.  Gennem to fonde, som er en integreret del af virksomheden, bidrager Cashback World til at gøre verden til et bedre sted. En procentdel af alle køb – både i de fysiske butikker og webshops – doneres til et godt formål. Vores fonde har fokus på børn og familiers udvikling og at gøre verden til et bedre sted at leve. De to fonde er: Child & Family Foundation og Greenfinity Foundation.

Child & Family Foundation

Child & Family Foundation (CFF) hjælper børn, unge og deres familier med uddannelse og udvikling baseret på den overordnede vision ”uddannelse for alle”. Dette udleves blandt andet ved at bygge skoler i socialt og økonomisk udsatte områder af verden. I CFF er børn og familiers rettigheder i højsædet, og der arbejdes hårdt på at gøre uddannelse tilgængelig for alle – målet er at hjælpe mennesker til at hjælpe sig selv.

Greenfinity Foundation

Greenfinity Foundation (GFF) blev grundlagt I 2011 som en non-profit organisation. Det er en politisk uafhængig velgørenhedsorganisation, som aktivt involvere sig i bæredygtige projekter vedrørende miljøbeskyttelse og hjælper med at føre innovative klimabeskyttelsesprojekter ud i livet. Herudover promoverer CFF aktivt brugen af vedvarende energi.

Du kan læse mere om vores fonde på følgende hjemmesider: www.childandfamily.foundation.org og www.greenfinity.foundation.org. Her finder du information om de to fonde, hvordan de arbejder og deres seneste projekter.