Sund hverdag: Top 3 aktivitetsmålere

Aktivitetsmålere har de seneste år taget Danmark med storm – og ikke uden grund. De assisterer dig til en sundere livsstil og bedre velvære. I dette indlæg viser vi dig nogle af markedets bedst sælgende aktivitetsmålere, hvad de kan, og hvor du kan købe dem via Cashback World.

Fordelene ved en aktivitetsmåler

En aktivitetsmåler er en digital makker til dig, som gerne vil optimere eller følge dit helbred. Din nye makker måler puls, kalorier, skridt og din søvnrytme. Alt sammen data, som kan hjælpe dig til en sundere livsstil. Den store mængde data, du kan følge med i, bidrager til træningsmotivation. En af de mest velkendte motivationsfaktorer er nemlig synlige fremskridt. De fleste aktivitetsmålere overfører selv dine data til tilhørende apps, som stiller dem op i fine grafikker. Det gør dine fremskridt synlige og nemme at gennemskue. Nu kan du altså måle sundhed på andet end vægten eller spejlbilledet. Sundhed er trods alt meget andet end bare vægt. Det er efterhånden almen viden, at en lav hvilepuls er lig med god kondition. Men hvilepuls er omvendt indikator på andet end det. Vidste du f.eks. at jo højere hvilepuls jo større risiko for hjerteanfald? Begge er sundhedsaspekter, som din nye digitale (trænings)makker kan hjælpe dig med at tracke.

Lad os se nærmere på de forskellige aktivitetsmålere og deres egenskaber:

Fitbit Charge 2

Altivitetsmålere
Fitbit Charge 2 fra CDON.com

Fitbit er den mest solgte aktivitetsmåler på markedet – og ikke uden grund. Både design og funktioner spiller bare! Fitbit Charge 2 sidder på dit håndled. Uret er skabt til at blive brugt døgnet rundt, og det ses absolut på det designet, som er en cool blanding mellem armbånd og ur. Uret måler dine skridt i løbet af dagen, din søvnrytme og din puls. Hvad bruger uret så disse data til? Jo… F.eks.

kan det fortælle dig, når du er bagud på dine skridt, eller hvornår du skal gå i seng for at få det optimale ud af din søvn. En anden skøn funktion i Fitbit Charge 2 er guidet vejrtrækning. Har du haft en travl og stresset dag, og du har brug for at falde til ro, så kan du følge Fitbit’s vejrtræningsøvelser, og samtidig se effekten på din puls – direkte på dit håndled! Det gode åndedræt giver generelt bedre velvære og nedsætter risikoen for stress og sygdomme, som er relateret til stress. Du kan købe Fitbit Charge 2 hos CDON.com med Cashback.

Garmin Vívosmart HR+

aktivitetsmålere
Garmin Vivosmart HR+ fra Dustinhome.dk

Vívosmart sidder, ligesom Fitbit, på dit håndled. Uret rummer de samme funktioner som Fitbit med undtagelse af funktionen guidet vejrtrækning. Til gengæld har den en anden funktion, som nogle vil sige, at Fitbit Charge 2 mangler – nemlig GPS. GPS kan tilsluttes Charge 2, men det kræver, at du har din telefon med. Måske ikke så handy på løbeturen? Garmins model er derfor ekstra smart, hvis du også vil bruge dit aktivitetsbånd til løb. Du kan købe Garmin Vívosmart HR+ hos Dustinhome.dk med Cashback.

 

TomTom Touch

aktivitetsmålere
TomTom Touch fra Dustinhome.dk

Ligesom de forrige, så måler TomTom Touch både skridt, søvn og puls, så længe du har det om håndledet. Dette aktivitetsbånd skiller sig ud fra de forrige men sin

kropskompositionsanalyse. Den analyserer simpelthen hvor stor en del af din krop, som er fedt og hvor stor en del, som er muskelmasse. Uret har ikke indbygget GPS. Du kan købe TomTom Touch hos Dustinhome med Cashback her.

Ingen af de ovenstående aktivitetsbånd koster under 1000 kroner. Derfor er det én af de køb, som er rigtig smart at få Cashback på. Mangler du andet til din aktive livsstil? Så gå på opdagelse i vores sport- & fritidskategori her.

God fornøjelse med din aktivitetsmåler!

Del dette indlæg...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest